Зустріч з батьками, “Маленький принц” та поклик серця: чим запам’ятався восьмий ефір шоу “Холостячка”

Цього разу чоловіки змусили понервувати Ксенію Мішину.

У восьмому випуску проекту “Холостячка” Ксенія Мішина зустрілася з рідними трьох чоловіків, які дійшли до фіналу шоу. Ними стали Андрій Рибак, Олександр Еллерт та Олексій Тригубенко.

Андрій Рибак, Олександр Еллерт та Олексій Тригубенко
Андрій Рибак, Олександр Еллерт та Олексій Тригубенко

Цього разу “Холостячка” Ксенія Мішина теж пройшла випробування і отримала новий досвід. Адже цього разу вона знайомилася з батьками обранців.

Проте це був не перший сюрприз для Ксенії Мішиної. Перед тим, як відправитися до батьків, Олексій Тригубенко запропонував Холостячці провести час сам-на-сам. Чоловік завів її до шатра, де запропонував дівчині закрити очі.

Лише переконавшись, що вона нічого не бачить, зізнався у почуттях до Ксенії Мішиної. Також вони годували один одного екзотичними фруктами. Після такого спілкування Ксенія Мішина зізналася, що відчула тепло і легкість.

А от на зустрічі з родиною Олексія Тригубенка дівчина відчула певний шок. Мама та сестра чоловіка прийняли її добре і, поспілкувавшись. дійшли висновку, що дівчина підходить їхньому синові. Вона добра, ніжна, жіночна і, якщо підтримуватиме Олексія, то йому все вдасться. Мама обранця Холостячки зауважила, що готова прийняти ксенію з дитиною у їхню родину.

А от батько Олексія шокував дівчину заявою, що вона з дитиною завжди буде для хлопця на третьому місці після бізнесу та друзів. До того ж, чоловік зазначив. що жінка повинна бути тінню чоловіка і її не має бути ні чутно, ні видно.

Ксенія Мішина нічого не сказала, але її було неприємно почути таке на свою адресу. Проте незважаючи на це. дівчині сподобалася родина Олексія.

А от побачення з Олександром перетворилося на сімейну прогулянку з дітьми. на побачення Ксенія Мішина взяла сина Платона, а Олександр – доньку Елю. Чоловік пояснив, що його мама живе на сході України і доїхати до неї неможливо, а з батьком чоловік не спілкується. Як зізнався Олександр, його він бачив лише один раз у житті.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт

На початку зустрічі діти отримали по подарунку. Еля – графічний планшет, а плетон – самокат для трюків. Діти розважалися тим, що ліпили цукерки. але в якийсь момент дівчинка все ж поцікавилася які відносини між Олександром та Ксенією. Вислухавши про проект, Еля зауважила, що хоче. аби у пари склалися відносини і зізналася, що дівчина їй подобається.

Після часу з дітьми, Олександр та Ксенія пішли до салону краси і зробили парні татуювання. Але дівчині ця ідея не дуже сподобалася. адже вона боїться, що з олександром відносини можуть не скластися.

А от пропозиція зробити тату у вигляді компаса для Ксенії і сонця для Олександра їй сподобалася. Чоловік пояснив, що таким чином, коли ксенія медитуватиме, вона подумки звертатиметься до нього. Проте рішення робити тату чи ні залежатиме від фінального вибору Холостячки.

А от на побачення з останнім претендентом на руку і серце Ксенії, дівчина приїхала до рідного міста Андрія Житомира. Вона відразу потрапила на вуличну виставу, організовану спеціально для неї.

Андрій Рибак
Андрій Рибак

Потім хлопець запросив Ксенію додому познайомитися з мамою та сестрою. Мама зауважила, що Ксенія перша дівчина, яку Андрій привів додому. Дівчину це насторожило, але вони вирішили зіграти у “правду чи брехню”. Пара розповідала історії з минулого, а інші мали відгадати правда це чи вигадка.

Мама Андрія зауважила, що вони з Ксенією на одній хвилі і добре розуміють один одного.

Наприкінці тижня з родинами обранців, Ксенія дійшла висновку, що вона не зможе будувати стосунки з чоловіком, почуття якого постійно змінюються. Вона наголосила, що не хоче стати черговою колишньою.

Також дівчина запропонувала відкрити коробку, яку андрій їй подарував на першому ефірі. Там виявилася книга французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері “Маленький принц”. Ксенія була глибоко вражена, але її рішення залишилося незмінним. Занадто багато було негативних моментів між ними.

Тож далі боротимуться за серце Ксенії Мішиної Олександр та Олексій.

Холостячка порадила їм забути про бутоньерки і довіритися серцю.

Схожі статті