Ірина Білик, Леся Нікітюк, Тоня Матвієнко та інші зірки, які вірять у надприродне

Артисти настільки бояться злих очей та заздрісників, що починають захищатися всіма можливими методами.

Іноді зірки шоу-бізнесу, аби убезпечити себе, навіть вдаються до дружби з чарівниками та мольфарами.

Так, Ірина білик після одного випадку не їздить на гастролі і не береться за зйомки кліпів без спеціальних амулетів.

Ірина Білик не їздить нікуди без амулетів
Ірина Білик не їздить нікуди без амулетів

Зірка розповідає, що в неї особливі стосунки з магією та всім потойбічним. Артистка зізналася, що одного разу через зйомки кліпу на пісню “Зима”, режисером якого був Алан Бадоєв вона насправді повірила у містику. справа в тому, що режисер задумав у кліпі влаштувати потоп, а наступного дня там, де вони брали костюми, стався такий самий потоп.

Коли ж Алан Бадоєв перебинтував собі ногу для зйомок, артистка через кілька днів впала і ходила з перебинтованою ногою. Нога, щоправда, була іншою, але артистка відчула безпосередній зв’язок кліпу і подій, що сталися.

Не обходиться без допомоги мольфарів та чарівників і ведуча Леся Нікітюк. На всі зйомки вона вирушає з особистими амулетами, які для неї виготовляють мольфари.

Не гребувала дружбою з екстрасенсами і артистка Тоня Матвієнко. Це було ще до того, як вона познайомилася зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном. А такий крок пояснила відчаєм налагодити особисте життя.

Тоня Матвієнко зверталася до екстрасенсів
Тоня Матвієнко зверталася до екстрасенсів

Вона зізналася, що багато в чому радилася з екстрасенсом, поки не зрозуміла, що таким чином втрачає свою індивідуальність. Тоня Матвієнко вирішила, що повинна жити своїм життям, помилятися і робити висновки.

Не гребував спілкуванням з медіумами і російський виконавець Філіп Кіркоров. Особливо активно він звертається до них за медичними послугами.

Також він намагався за допомогою медіумів повернути кохану Аллу Пугачову. Але медіуми відмовилися насилати приворот на примадонну і вона проміняла короля сцени на гумориста Максима Галкіна.

Сама Примадонна теж спілкувалася з екстрасенсами. Вона говорить, що саме вони навчили її тамувати біль і знімати його однією рукою. Вона почала товаришувати з ними ще у 80-х роках, коли відчула, що після одного з концертів перестала бачити.

Після кількох сеансів спілкування з екстрасенсами зір до співачки повернувся. але вона це не відразу зрозуміла, адже тоді до неї у квартиру намагалася увірватися трохи божевільна сусідська бабуся.

Спілкується з карпатськими мольфарами і переможниця Євробачення Руслана Лижичко. Співачка розповіла, що відомий мольфар Нечай часто клакав зірку до себе, аби поспілкуватися. Але вона була настільки зайнята, що не могла вирватися. Зараз мольфара немає серед живих. але артистка підтримує стосунка з його рординою і дуже шкодує, що не знайшла час поїхати до Нечая.

 

Схожі статті