Леся Нікітюк публічно обізвала Цибульську “тупою”. Прямолінійності ведучої можна позаздрити

Леся Нікітюк зухвало прокоментувала на своїй сторінці участь Ольги Цибульської у розважальному шоу. Ведуча опублікувала геть образливе сторіз.

Популярна телеведуча, блогерка, Леся Нікітюк – завжди відзначалася прямолінійністю характеру. Жінка не соромилася ніколи сказати людині в обличчя, що вона про неї думає.  Ось і після випуску шоу “Хто зверху?” Леся не посоромилася прокоментувати спільний конкурс з Ольгою Цибульською.

“Хто зверху?” – популярне шоу, сутність якого – це виконання смішних, інколи непростих завдань. Виконують учасники двох команд: хлопців та дівчат. Учасниками стають вітчизняні зірки. Ведучою шоу вже 2 роки є Леся Нікітюк та Сергій Притула.

В одному з випусків взяла участь і Ольга Цибульська. Їй дісталося завдання, де потрібно було відгадати слово, читаючи лише по губах Лесі. Співачка дуже старалася, але таке випробування виявилося не під силу обом: Лесі було важко пояснити, а Ользі вгадати. Здавалося, нічого страшного в цьому немає, адже шоу – не інтелектуальне, а розважальне.

З усією своєю безпосередністю вона прокоментувала епізод на своїй сторінці в Instagram.

“От тупе” – підписала фрагмент невдачі Леся Нікітюк і опублікувала відео, де видно, як емоційно ведуча реагує.

Публікація була зроблена у сторіз і нині вже недоступна.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк не посоромилася обізвати Ольгу Цибульську

Цікаво, як насправді складаються стосунки?

Відомо, що раніше Цибульська дуже тепло розповідала про їх дружбу з Лесею, а на одному з телевізійних проектів минулого року, Ольга навіть назвала Нікітюк своєю довіреною персоною. Проте, і на публіці зірки демонструють щирі стосунки.

Ольга Цибульська та Леся Нікітюк на шоу Хто зверху?

На провокаційне сторіз Цибульська не відреагувала, адже Леся насправді у невдачі звинуватила себе.

До слова, Лесю Нікітюк не раз звинувачували у відверто недоречній емоційності. Інколи ведуча не може себе контролювати не тільки в інтернеті, а й в реальному житті.
Це демонструє відомий випадок на шоу “Танці з зірками”, де Леся брала участь, як конкурсантка. На професійне зауваження Влада Ями, Нікітюк відреагувала жорстко, порадивши Ямі буквально “закрити рот”.

Свою репліку Леся обґрунтувала тим, що у неї не витримала нервова система через регулярну критику її танцювальної майстерності у шоу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.