Розлучена Аліна Гросу показала яка вона господиня: майбутній чоловік точно голодним не залишиться

Аліна Гросу, яка на довгий час зникла у тенетах Москви разом з екс-чоловіком Олександром Комковим, повернулася на Батьківщину і активно працює над різними проектами.

Аліна Гросу часто ділиться подробицями життя і цікавиться моментами з життя своїх прихильників. Також дівчина показує як готується до найважливішого свята і ділиться кулінарними здібностями та гастрономічними перевагами.

Нещодавно співачка та акторка Аліна Гросу поділилася з прихильниками новими знімками, на яких позує з мискою традиційного новорічного салату Олів’є.

При цьому співачка ще й одягла не абищо, а красиву червону сукню, яку доповнила срібними прикрасами та ніжним нюдовим макіяжем. А чорний поясок підкреслив тонку талію співачки.

Дівчина пообіцяла поділитися традиціями святкування Нового року у її родині. А для початку приготувала традиційний новорічний салат, який сама виконавиця дуже любить.

При цьому дехто з прихильників не стримався і зауважив, що салат зірка приготувала неправильно. адже до нього має входити м’ясо, а не ковбаса. На таке зауваження співачка, здається, взагалі не образилася і зазначила, що вона любить саме з ковбасою.

Також дехто з підписників зауважив, що ніколи не чув про те, щоб цей салат робили з м’ясом. А от ковбаса – традиція радянського періоду, коли його готували в кожній родині і побільше.

Вона розповіла, що цього року отримає новий досвід святкування Нового року. Аліна Гросу зізналася. що через страх локдауна вона сказала всі концерти і поїде відпочивати з батьками у гори. Дівчина планує присвятити цей час спілкуванню з найріднішими людьми і насолодитися спільним проведенням часу.

Підписники ж зірки поділилися, що вони зазвичай теж готують олів’є або якийсь новий салат, збираються разом і обов’язково загадують бажання на Новий рік. При цьому те як саме вони загадують ці бажання дуже відрізняються. адже кожен старається знайти спосіб не як у всіх. В результаті хтось пише бажання на папері, який потім спалює і випиває попіл разом з шампанським.

Хтось кладе папірці під подушку і ті три, які першими дістане зранку мають здійснитися протягом року. а хтось просто пише перелік бажань, складає у горщик, а через рік дивиться що збулося.

Словом прихильники вміють розважатися і, схоже, підкинули пару-трійку ідей для вечора з батьками.

А от декому не так пощастило і у них не було ніяких сімейних традицій, окрім як накрити стіл і посидіти з батьками.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".