Тіна Кароль у відео показала єдиного сина від покійного чоловіка та його малюнки: Веніамін має почуття гумору

Тіна Кароль, яка не любить розповідати багато про сина, чи не вперше у цієї зими опублікувала з ним відео.

Син Кароль довгий час перебував у тіні зіркової мами. Жінка намагалася оминати тему життя і дитинства хлопця. Проте, останній малюнок Веніаміна настільки потішив Тіну, що вона, зламавши власні табу вирішила опублікувати в Інстаграмі відео діалогу з сином і показала його творчість.

З відео зрозуміло, що Веніамін намалював портрет зіркової матері та, як справжній художник лишив у кутку свій підпис.

Цей жартівливий портрет намалював син Тіни

Тіна не приховує свого захоплення щирістю дитини та її старанням зробити приємне.

Веніамін, не зважаючи на свій малий вік, має дуже гарне почуття гумору. На питання матері, скільки часу пішло на створення такого шедевру, Веніамін відповідає, що працювати довелося цілу годину.

А ось і головний герой відео Тіни

Хоча Тіна не так часто публікує відео зі своїм сином, камери хлопець абсолютно не соромиться. Він заздалегідь знає, що мати опублікує відео і тому, без тіні сорому заявляє, що за кожен лайк та наступну публікацію він бажає отримати не менше 5 фунтів.

Звідки така кмітливість і чого син Тіни Кароль просить платити йому не у гривнях, а у фунтах?

Річ у тім, що Веніамін мешкає у Великій Британії. Там він буває основну частину року, адже до іноземної країни його відправила вчитися Тіна. Свою матір хлопець бачить лише на канікулах. Відомо, що хлопець носить прізвище батька.

Школа зіркового сина знаходиться не у туманній столиці, а неподалік – у місті Дербі.

Уроки, які проводяться іноземною мовою, даються дитині нескладно. Нарікань не хлопця немає і у викладачів. У вільний час Веніамін переписується з мамою у месенджерах онлайн.

Під час канікул Тіна намагається провести як можна більше часу з хлопцем, проте через активну участь співачки у різних проектах та через її концертну діяльність, часто буває так, що Веня залишається вдома. Мама на свою роботу його майже не бере.

Проте, благодійністю родина займається разом. Раніше Тіна розповідала, що у них вже був досвід відвідування онкологічної лікарні. Співачка розповідає, що дітей потрібно змалечку привчати до добрих справ і цим пояснює, чому привчає до благодійності сина.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".