Решетник разом з Ксенією Мішиною готуються до фіналу “Холостячки”: дехто вже знає переможця

Григорій Решетник разом з Ксенією Мішиною вже готуються до фіналу шоу "Холостячка". Що розвовіли зірки?

До розв’язки найбільш очікуваного та неперевершеного шоу “Холостячка” залишилось зовсім трішки. Вже цієї п’ятниці, 18 грудня, телеглядачі дізнаються, кому вдалось завоювати серце головної холостячки країни.

Ксенія Мішина

В честь такої події телеведучий Григорій Решетник опублікував фото з прекрасною Ксенією Мішиною. А у підписі до публікації нагадав, що фінал уже близько і спитав своїх прихильників наскільки сильно вони чекають цього моменту.

Нова опублікована світлина зі сторінки Григорія Решетника

Деякі із фоловерів телеведучого з упевненістю відповідають про вибір холостячки, а дехто лише припускає і надіється на перемогу свого фаворита.

Коментарі під публікацією Григорія Решетника

Хто залишився у фіналі шоу “Холостячка”

Підкорити красуню прийшли 16 холостяків, однак після першої вечірки залишилось 12 претендентів. Вони намагались завоювати серце головної холостячки країни, однак в результаті залишилось тільки двоє — Олексій Тригубенко та Олександр Еллерт.

Олексію вже 32 роки. Чотири роки тому чоловік вирішив заснувати власний бізнес і зі своїм другом створив компанію, яка займається орендою автомобілів для таксистів. Працьовитість та наполегливість Олексія дали свої результати і наразі холостяк має автопарк зі 140-ка машин.

Олексій Тригубенко

Понад 7 років чоловік жив у цивільному шлюбі разом зі своєю дівчиною, однак стосунки не склались і через деякий час Олександр вирішив піти за проект “Холостячка”.

Олександру вже 33 роки і він має успішну кар’єру сценариста у популярній студії Квартал 95. При цьому чоловік веде безліч заходів.

Фіналіст проекту Холостячка Олександр Еллерт

Олександр був двічі одружений, а від першого шлюбу має доньку Елю. Обидва шлюби були невдалими.

Схожі статті