Рецепт простої запіканки з капусти, яку обожнює вся родина — готую, поки капуста не закінчиться

Пропонуємо приготувати неймовірну смачну страву, яка ідеально підійде як до звичайної вечері, так і до святкового столу.

Неймовірно смачна страва, яку можна готувати, поки не закінчиться капуста. Родина у захваті і завжди просить добавки. До того ж, вона складається з простих інгредієнтів, які є у холодильнику кожної господині. Тож занотовуйте рецепт і хутчіш приступайте до приготування.

Рецепт простої запіканки з капусти

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 кілограм капусти
  • 500 грамів фаршу
  • 200 грамів сметани
  • 3 яйця
  • 100 міліграм молока
  • 2 цибулини
  • Сіль та перець – за смаком
Запіканка з капусти
Запіканка з капусти

Приступаємо до приготування. У першу чергу ретельно промийте капусту і видаліть те листя, яке вже злегка зіпсувалось. Після цього тонко нашинкуйте її та трішки посоліть. Якщо у вас твердий сорт капусти, то можна злегка протушкувати її на сковороді. При цьому додайте томатну пасту та улюблені приправи. Тоді в результаті ви отримаєте яскравіший смак страв.

Очистіть цибулю та дрібно наріжте її. Візьміть пательню та розігрійте в ній невелику кількість олії. Обсмажте цибулю до тих пір, поки вона не придбає красивого золотистого відтінку.

Потім візьміть фарш, та додайте до нього сіль, перець і цибулю. В окремій ємності збийте яйця та сметану за допомогою виделки.

Візьміть форму для запікання і злегка змастіть її олією. Потім викладіть половину капусти, а зверху вилийте також половину яєчної суміші. Після цього викладіть весь фарш, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. Наступний кроком викладіть капусту, яка залишилась та полийте сумішшю із яєць і сметани.

Заздалегідь розігрійте духовку до 180 градусів і відправте нашу страву випікатись на 40 хвилин. Потім дістаньте запіканку з духовки, полийте молоком і знову відправте готуватись ще 15 хвилин.

Коли страва буде готовою, посипте тертим сиром і подавайте до столу.

Смачного!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.