Ані Лорак у шкіряному комбінезоні провела вечір з Іваном Ургантом: прихильникам є про що поговорити

Ані Лорак знову привернула увагу прихильників.

Відома українська співачка Ані Лорак останнім часом вражає прихильників своєю жіночною фігурою.

Жінка сама виховує доньку від першого шлюбу з Муратом Налчаджиоглу і часто спілкується з колегами по шоу-бізнесу.

Помітно, що виконавиця надає перевагу не надто скромним нарядам, які викликають бурхливу реакцію зі сторони прихильників співачки.

А її спілкування з відомими співаками відразу стають підставою для приписування їй романів.

Цього разу співачку у темно-зеленому шкіряному комбінезоні помітили в компанії відомого ведучого і гумориста Івана Урганта. Під спільними світлинами виконавиця зазначила, що брала участь у випуску його авторського шоу “Вечірній Ургант”.

Для участі у програмі зірка обрала темно-зелений шкіряний комбінезон з поясом, який підкреслює струнку фігуру співачки. Доповнили її образ чорні босоніжки на високих підборах, браслети та великі сережки. Підібрані аксесуари гармонійно вписалися в образ і підкреслили тендітність зіркової красуні.

У дописі вона натякнула також на те, що готує для прихильників особливий музичний сюрприз. Що саме це буде артистка не розповіла, але знаючи її, це може бути або нове шоу, або нова пісня.

Крім цього співачка повідомила. що під час ефіру у них було дуже весело і душевно. Вони поговорили про плани на майбутнє, посміялися і, як зазначила сама ані Лорак, “чудово провели час”.

Прихильники співачки зізналися, що дуже чекають на її дует з Сергієм Лазарєвим. Також не оминули увагою фанати виконавиці і її зачіску, відмітивши, що вона співачці дуже личить.

Так само шанувальники зірки оцінили і шкіряний комбінезон співачки, зауваживши, що колір дуже підходить до її очей.

Зазначимо, що співачка багато разів змінювала образ і кожен з них був вдалим. особливо шанувальникам зірки сподобалося завите волосся співачки. Вони відмітили, що так її образ став ще жіночнішим і дуже ніжним.

Раніше Ані Лорак поділилася з прихильниками знімком у коричневому шкіряному комбінезоні, який теж не залишив шанувальників співачки байдужими до її нового образу.

Схожі статті