“Татусева донька” Ліза Арзамасова вийшла заміж за Іллю Авербуха: наречений вдвічі старший за неї (ВІДЕО)

Давно у мережі ходять слухи про роман молодої Лізи з чоловіком, старшим за неї майже вдвічі. Сьогодні акторка поставила у цьому крапку.

Ліза Арзамасова, яка стала відома завдяки серіалу “Татусеві доньки” розповіла, що стала нареченою і вже вдягнула заповітне кільце. Дівчина похизувалася в Інстаграмі, що вже стала дружиною.

Цікаво, що весілля, яке відбулося у Москві, ніяк не афішувалося. Подружжя наче таємно вирішили побратися. Без зайвих свідків, так би мовити.

Взагалі дана історія кохання – справжня таємниця, адже особисте життя Ліза намагалася не афішувати своїм прихильникам.

Відомо, що пара познайомилася на черговому шоу, де Ілля Авербух (так звати нареченого, а тепер вже чоловіка Лізи) був наставником молодих учасників. Ліза ж тоді стала конкурсанткою. Ще під час трансляції шоу, глядачі помітили, що між людьми запалав вогонь кохання.

Попри увагу журналістів, пара підтвердила стосунки лише влітку цього року. Варто зазначити, що тривалий час дорослий спортсмен-фігурист відкидав всі плітки стосовно їх роману.

Для Авербуха – це другий шлюб. 47-річний чоловік був вже одружений на російській олімпійській чемпіонці Ірині Лобачовій. Проте, сімейного щастя не знали обидва. У 2007 році пара розлучилася, і Ілля довгий час був в активному пошуку пари, і нарешті зустрів Лізу. Деталей свого роману пара воліє не розкривати. Проте, світлини з весілля опублікували.

Також Авербух і Арзамасова отримали теплі слова від інших зірок, в тому числі від Мирослави Карпович, яка грала Машу в «Татусеві дочках». Однак багато росіян засмутилися, що Арзамасова не вибрала в чоловіки Іллю Полежайкіна (актора Михайла Козакова) з серіалу.

Цікаво, як одна роль змогла вплинути на життя Лізи. Дівчина настільки добре вжилася в образ школярки-генія, що її й досі асоціюють з Галиною Сергіївною з серіалу “Татусеві доньки”. Там же, на знімальному майданчику їй приписували роман з Михайлом Козаковим, який грав кіношну пасію доброї та розумної Галини Сергіївни.

Проте, у реальному житті стосунки так і не склалися.

Взагалі у Михаїла життя склалося трагічно. Козакову довелося відбути термін покарання у тюрмі.

Схожі статті