Анастасії Приходько через поведінку доньки довелося викликати поліцію: що сталося у зірковій родині

Анастасія Приходько відома суворим характером. Жінка вирішила провчити доньку та викликала поліцію.

Зіркова мама, співачка Анастасія Приходько відома своїм суворим характером. Жінка звикла прямо казати свої думки та не соромиться, коли від її слів співрозмовнику стає не зручно.

Нещодавно артистка викликала поліцію, щоб ті провели бесідку з її малолітньою донькою. Причин для хвилювання, за словами співачки – немає, адже з 10-річною Наною все добре. Це такі виховні, так би мовити, заходи. Остаточна причина конфлікту з донькою – не зрозумілий. Анастасія каже, що хоче, аби дівчинка знала, що світ великий і складний, і немає місця в ньому рожевим мріям.

Ось така виховна бесіда

Взагалі, Приходько вважає, що поліція грає велику роль у життя громадян. Про це вона розповіла у своєму дописі на сторінці у Фейсбуці:

“Ось в Америці дзвонять в поліцію і кажуть що треба зняти кішечку з дерева, або провести бесіду з підлітками….І поліція завжди рада допомогти. О! Або моє улюблене, коли приїжджає поліція в момент молодіжних вечірок і всі відразу від страху розходяться по домівках!”

Такий підхід до виховання доньки – не дивний. Життя у співачки було дійсно непростим.

Свій характер Анастасія загартовує з дитинства. Співачка не раз скаржилася на те, що виросла у родині, де не було багато грошей і потрібно було вчитися розвивати свої таланти, аби прогодувати себе.

Більше того, жінка ділилася досвідом про те, що їй доводилося доношувати речі брата в дитинстві, а її матір не давала змоги вибору яскравого одягу, що так подобався маленькій Насті.

Відстоювати себе доводилося і на вулиці, і в школі. За словами співачки, бували моменти, коли вона почувала себе вигнанкою – діти не сприймали її різкого характеру та не пробачали вчинків.

Ось, і ставши мамою, жінка хоче прищепити свій сильний характер дітям.

Відомо, що вона заборонила біологічному батьку Нани спілкуватися з дівчинкою. Детально зірка не пояснює причин. Проте, вона категорично заявляє, що чоловік – через його вчинки не може спілкуватися з донькою.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.