Ольга Сумська перевтілилась у Снігову королеву для нової фотосесії: їй личить

Ольга Сумська поділилася новим образом та рецептами святкових смаколиків.

Народна артистка україни Ольга Сумська продовжує вражати образами та участю у різних фотосесіях.

З нагоди новорічних свят актриса театру і кіно взяла участь у новій казковій фотосесії, під час якої втілила образ Снігової королеви. Влаштував таку казкову фотосесію Костянтин Ревуцький.

Ольга Сумська в образі Снігової королеви
Ольга Сумська в образі Снігової королеви

Схоже, що зірка театру і кіно надихнулася власними словами про те, що у цей непростий час світові дуже потрібні люди, наповнені жагою до життя. Саме це прагнення жити далі і передчуття святкової казки ольга сумська і спробувала втілити у новому казковому образі.

Як на такого персонажа відреагували прихильники артистки, невідомо, але їм, швидш за все така Снігова королева дуже сподобалася.

Це не перша фотосесія відомої української акторки, яку вона провела у не звичному для себе образі.

При цьому Ольга Сумська показала зовсім іншу Снігову королеву. Не холодну, як у ганса-Крістіана андерсена, а, навпаки, теплу і дуже добру. Таке собі переінакшення образу.

Ольга Сумська в образі Снігової королеви
Ольга Сумська в образі Снігової королеви

Раніше вона знімалася у фотосесії Ростислава Ріпки для артбуку присвяченому ретро образам. І якщо у цій фотосесії були представлені здебільшого чорно-білі знімки, то у новій святковій були лише кольорові. А це теж спонукає подивитися на світи по-іншому навіть у цей сповнений невизначеності період.

Ольга Сумська у новій фотосесії
Ольга Сумська у новій фотосесії

Варто зауважити, що такі образи дуже личать Ользі Сумській. Недаремно ж популярність їй принесла саме роль Роксолани.

Крім кадрів зі святкової фотосесії, Ольга Сумська тз задоволенням поділилася з прихильниками кількома рецептами надзвичайно смачних новорічних страв. Зокрема, детальний рецепт салату “Мандаринки” акторка виклала на своїй сторінці у мережі.

Прихильникам знаменитості рецепт сподобався і більшість вирішили спробувати зробити його як щось новеньке.

Схожі статті