Надя Дорофєєва показала, як виглядала в дитинстві: до популярності подружка Потапа була беззубою

Надя Дорофєєва звикла вражати прихильників красою. Цікаво, що подумали про неї фанати після публікації цього фото.

На фото її зовсім не впізнати: маленька дівчинка, що втратила свого першого зубика, з купою ластовиння стоїть і посміхається. Русяве волосся зачесано, а ще дитя має чубчик. Такою Надя Дорофєєва була у дитинстві.

Своєю світлиною зірка вирішила поділитися з нагоди запитання від підписника. Співачку запитали, як за допомогою тонального крему приховати на обличчі цяточки-веснянки. На це Надя відповіла, що вважає це дуже класною родзинкою, яку не потрібно ховати від сторонніх очей.

Не дивно, що саме Дорофєєву запитали про косметику, адже багато років вона була обличчям багатьох брендів, що випускать тональні креми, тіні, брасматики, тощо.

 

Ось такою була Надя

Як виглядала Надя, до того, як стала популярною?

Відомо, що дівчина народилася у родині військовослужбовця, у Криму. Зараз Дорофєєвій 30 років і все її життя пов’язано із творчістю.

У дитинстві мала русяве волосся, яке згодом перефарбує, велику посмішку та купу веснянок на обличчі.

Проте, єдине з чим у жінки пов’язані особисті комплекси – це її худорлява структура фігури. Надя зізнавалася раніше, що дуже переживала, що недобирає достатньо кілограм для її високого зросту.

У 2010 році, коли Надя стане солісткою групи “Время і Стєкло”, стилісти зроблять їй модну за мірками того року стрижку і змінять колір волосся на яскраво рудий.

Та потім, коли гурт стане надзвичайно популярним, образ Дорофєєвої переосмислять і запропонують їй висвітлити прядки волосся, додати пірсингу на обличчя та зробити татуювання.

Надя Дорофєєва

До речі, сама співачка зізнається, що зовнішні зміни були лише косметичними: вона жодного разу не робила пластичних операцій та не вдавалася до уколів краси. Пухкі губи в неї від природи.

Щодо останніх змін у її зовнішності – це те, що зірка знову змінила стиль зачіски. Ставши тренером шоу “Голос країни”, жінка вирішила спробували себе у ролі білявки.

Прихильники Наді одразу підмітили, що з таким стилем вона дуже схожа на Тіну Кароль.

Схожі статті