Горбунов показав, як провів вихідні з сином і дружиною-красунею Осадчою: “Відчуття свята вирує у повітрі”

Зіркова родина готова зустрічати прийдешні свята і залюбки надихає всіх оточуючих новорічним настроєм.

Зіркове подружжя відомого актора і телеведучого Юрія Горбунова та Каті Осадчої заполонило серця багатьох прихильників. Щораз вони милують мережу неймовірними і романтичним селфі. На цей раз також вирішили показати шанувальникам, як проводять вихідні закохана пара, опублікувавши світлину на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Юрій Горбунов опублікував нову світлину з Катею Осадчою

Український телеведучий разом з зірковою дружиною та сином вийшли на прогулянку до різдвяної ялинки. При цьому подружжя ніколи не показує обличчя сина, фотографуючи його зі спини. На цей раз маленький Іван був в масці, як і його зірковий татусь.

Юрій Горбунов із сином

У підписі до публікації телеведучий додав, що зима цього року немов в Європі, але хочеться снігу, як у дитинстві. При цьому зіркове подружжя вже має святковий настрій і дуже раді цьому.

Прихильники зірки не приховуються своїх емоцій. Вони щасливі бачити і надихатись такою неймовірною сім’єю, про що пишуть в коментарях:

  • “Яка ви класна пара.”
  • “Які ви яскраві.”
  • “Ви чудові! Щастя вам.”
  • “Шикарна пара.”
  • “Ви чарівна пара! Любуюсь вами.”

Нагадаємо, що зіркове подружжя одружилось напередодні дня народження сина. Іван народився 18 лютого 2017 року. При цьому телеведуча молодша за свого чоловіка на 13 років, але це не завадило їм побудувати міцні і щасливі стосунки.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.