Настя Каменських у ніжному білому образі замилувала мережу — Потап також не встояв

Українська популярна співачка Настя Каменських не перестає дивувати своїх прихильників неймовірними світлинами. На цей раз також було що показати.

До Нового року залишились вже лічені дні і 33-річна виконавиця вже готується його зустрічати, про що розповіла своїм прихильникам на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram. Вона зазначила, які справи потрібно зробити напередодні такого свята, опублікувавши приголомшливе фото.

Настя Каменських опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Настя Каменських опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі

У підписі до публікації співачка додала, вона вже майже закінчила свій передноворічний список важливих справ. Співачка підвела підсумки 2020 року, поставила цілі на 2021 рік, прикрасила дім до свята, придумала розваги і склала меню до новорічного столу. До того ж, виконавиця вже встигла приготувати подарунки.

При цьому Настя зазначила, що їй залишилось зробити ще декілька робочих задач і потім вона порадує своїх шанувальників другою частиною новорічного влогу.

До того ж, варто звернути увагу й на бездоганний вигляд співачки. Вона обрала повністю білий костюм, який складається з подовженого жакета, елегантного топа та укорочених штанів. Доповнила образ витонченими босоніжками на шпильках чорного кольору. Яскравий макіяж та зібрана зачіска зробили Настю неперевершеною.

Підписники також в захваті від такого образу своєї улюблениці, про що пишуть в коментарях:

  • “У вас класичний і чудовий вигляд! Завжди приємно вас бачити. З наступаючим Новим роком!”
  • “Найкрасивіша, обожнюю тебе.”
  • “Як завжди красуня.”

Схожі статті