Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показався з гіпсом і став на милиці: поплатився за свою самовпевненість

Ведучі на екранах телевізорів завжди красиві, стильні, сяють від радощів. Та Єгор Гордєєв нагадав фанатам, що кожна зірка — просто людина, яка стикається зі звичними для кожного життєвими викликами.

Єгор Гордєєв — ім’я, яке асоціюється з енергійним ранком, сонячними посмішками та непередбачуваними новинами. Ведучий “Сніданку з 1+1” вже давно став улюбленцем мільйонів глядачів, які з нетерпінням чекають його появи на екрані.

Однак сам Єгор потрапив у ситуацію, яка зовсім не дарує посмішку. Завдяки активній одночасній роботі над багатьма проєктами ведучий здобув цінну навичку ефективної багатозадачності. Та іноді через виконання кількох справ одночасно все йде шкереберть.

Єгор Гордєєв показав наслідки травми після роботи по дому
Єгор Гордєєв показав наслідки травми після роботи по дому

На жаль, саме так і сталося з телезіркою. Через спробу підключитися до конференції в Zoom в процесі розвішування штор Гордєєв випадково травмувався, через що на ногу знаменитості довелося накладати гіпс. Зараз ведучий вимушений пересуватися за допомогою милиць та знаходиться в процесі відновлення.

Варто зауважити, що Єгор неодружений та не має дітей, тому хоча б частково забрати у нього домашні обов’язки було нікому. Разом в Гордєєвим проживають лише його домашні улюбленці: пес Джум, а також два чудових котика — Приблуда та Платон. У вільний час телезірка займається спортом та відправляється у походи.

Єгор Гордєєв показав наслідки травми після роботи по дому
Єгор Гордєєв показав наслідки травми після роботи по дому

Нагадаємо, що ведучому багаторазово приписували стосунки з колегою по “Сніданку з 1+1” Нелею Шовкопляс. Багатозначні фото та інтригуюча поведінка під час випусків тільки підігрівали цікавість прихильників.

Однак ведучі чітко дали зрозуміти, що між ними лише дружні та робочі стосунки. У Нелі є сім’я — чоловік та двоє діточок, з якими вона обожнює проводити час. Єгор же стверджує, що досі вільний, хоча і натякав на наявність почуттів.

Втім, враховуючи вміння ведучого тримати інтригу та приховувати своє особисте життя від сторонніх очей, навряд публіка одразу дізнається про початок романтичних стосунків. Але такий красень точно знайде своє неземне кохання!

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.