Зірка Сніданку з 1+1 Гордєєв не зупинився на загіпсованій нозі і пішов набагато далі: “Якщо ламати, то все”

Популярний український телеведучий Єгор Гордєєв вийшов на зв'язок та повідомив про нову невдачу, яка його спіткала. Що на цей раз сталося шоуменом, який і так носить гіпс?

Ведучі ранкового шоу Сніданок вже неодноразово дивували публіку своєю витримкою, адже готові з’являтися в прямому ефірі, не дивлячись на будь-які обставини. Чи це травма, чи вагітність, чи інші проблеми, — і зірки завжди з’являються на своєму робочому місці, незважаючи ні на зовнішній вигляд, ні на внутрішній настрій.

Не так давно Неля Шовкопляс здивувала публіку своїм зовнішнім виглядом, адже звалилася з велосипеда під час прогулянки зі своїм чоловіком і сильно травмувалася. Хоча зірку неабияк гримували перед ефіром, все одно її травми та набряки було видно.

Але є такі моменти, які неможливо приховати взагалі. Як наприклад, нещодавно Єгор Гордєєв з’явився взагалі на милицях.

Ведучий Єгор Гордєєв отримав нову травму

Єгор Гордєєв показав наслідки травми після роботи по дому
 Ведучий Єгор Гордєєв отримав нову травму. Скріншот особистої сторінки зірки

Про свій стан телеведучий повідомив одразу на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І варто відмітити, що частота публікацій у його мікроблозі навіть збільшилася у зв’язку з цією обставиною. Єгор користується надзвичайною любов’ю серед шанувальників, а тому у коментарях одразу ж зібралися небайдужі, які почали бажати Єгору найскорішого видужання, а також цікавилися, яким чином йому вдалося вхопити невдачу за хвіст.

Але на цьому чорна смуга не завершилася. Нещодавно Єгор знову вийшов на зв’язок, і на цей раз, судячи з усього, зі стоматологічного кабінету.

Зірка натякнув на те, що зламав зуб, хоча насправді ситуація може бути абсолютно інакшою, і доведеться чекати, поки телеведучий розповість, що ж з ним знову сталося.

Ведучий Єгор Гордєєв отримав нову травму

Вираз обличчя Єгора Гордєєва говорив про те, що ситуація для нього вельми неприємно і навіть стресова.

У дописі чоловік уточнив, що мова дійсно йде про те, що він собі щось зламав. Однак, на тлі кабінет вельми схожий на кабінет стоматолога.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.