Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс зі студії “Сніданку з 1+1”: важливий привід для зміни обстановки (ФОТО)

Єгор Гордєєв забрав свою співведучу Нелю Шовкопляс зі студії "Сніданку з 1+1" та розповів чому. У колег важливий привід для зміни обстановки.

Якби не Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, можна було-б назвати Єгор Гордєєва та Нелю Шовкопляс найкращою телевізійною парою. Але склалося так, що найпопулярніші дуети ведучих зосередилися в одній студії.

Ба більше, свого часу навіть поговорювали, що Неля та Єгор насправді можуть бути парою, і познайомилася з нібито ще до того, як почати співпрацювати. Так само публіка бачила неймовірну схожість між Єгором та дітьми його партнерки. Але насправді телеведуча давно заміжня за іншим. Хіба що не так давно стало відомо, нібито у пари була величезна криза, і вони ледь не розлучилися.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс в подорож

Єгор Гордєєв показав своє відношення до Нелі Шовкопляс
 Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс в подорож

Нещодавно ведучі давали спільне інтерв’ю, в якому розповіли, що усі ці чутки жодним чином не впливають на якість шлюбу Нелі. Шовкопляс заявила, що її чоловік взагалі не читає коментарі, а тому залишається щасливою людиною.

Тим часом Єгор продовжує вести холостяцький образ життя і зізнається, що не збирається пов’язувати себе шлюбом. Мовляв, добре почувається, а в його житті хоча і стаються романи, але вони короткі, і його це задовільняє.

Напевно, це пояснюється тим, що Єгор має велику кількість комунікації і в роботі, і в звичайному житті. І ба більше, почувається дуже комфортно. Наприклад, нещодавно він показав, як проходять його подорожі з його партнеркою. Зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже знімок, на якому Неля Шовкопляс спить.

У той самий момент Єгор сміється, вочевидь щось обговорюючи з іншою людиною. Безумовно, така жива, щира та весела фотографія знайшла великий відгук у аудиторії, яка вподобала емоції обидвох.

Нагадуємо, що Єгор Гордєєв не так давно сильно травмувався, і на даний момент ходить з милицями та гіпсом на нозі.

Схожі статті

Не тільки довгі ноги, а ще і рівні руки: Леся Нікітюк показала, як класно вміє готувати равіолі з лисичками

Леся Нікітюк чудово вміє підтримувати настрій на знімальному майданчику, завдяки чому вона стала улюбленицею мільйонів українців. Але це далеко не всі таланти популярної телеведучої!