Як Лідія Таран змінилася за 2 роки життя у Франції? Без макіяжу, у непримітному одязі та з коротким волоссям

Як популярна українська телеведуча Лідія Таран змінилася за 2 роки життя у Франції? Зірка показала, яким чином змінилася після своєї еміграції.

Лідія Таран завжди вважалася най вродливішою ведучою українських новин. Тому було дивно, що за увесь цей час вона нібито не змогла знайти особистого щастя. Хоча ті, хто уважно слідкують з життям зірки прекрасно знають, що вона за мету собі такого ніколи і не ставила. Лідія Таран завжди була кар’єристкою, зосередженою на своїй професії, навчанні, тощо.

Зокрема, батько її дитини Андрій Доманський говорив, що так і не одружився з нею не тільки через власні упередження, але і через небажання Лідії. Мовляв, вона завжди демонструвала, що не зацікавлена в цьому. Журналіст розповідав, що навіть з його матір’ю Лідія Таран бачилася всього раз в житті і не вважала за потрібне налагоджувати сімейні стосунки.

Лідія Таран показала, як виглядає після еміграції до Франції

Лідія Таран розповіла, куди переїхала та чим займається
Лідія Таран показала, як виглядає після еміграції до Франції

2022-го Лідія Таран емігрувала до Франції. Цю країну вона обрала неспроста. Декілька років до цього вона вивчала французьку мову, а як тільки з’явилася можливість, рушила до Парижу, де вступила до університету і зараз навчається французькою. Пізніше вона заявила, що пошкодувала про дане рішення. Мовляв, вчитися іноземною неймовірно важко.

Її дочка Василина вже доросла юна дівчина і також будує плани на майбутнє. Час від часу вона приїжджає до України і поки що невідомо, чи бачиться вона з рідним батьком. Втім, обидві активно ведуть особисті сторінки в соціальній мережі Instagram. Завдяки цьому можна побачити їхні зміни у житті та трансформації особистого характеру.

Примітно, що Таран серйозно змінила свій стиль після переїзду. Вона здебільшого одягається в спортивний одяг, не фарбується, з’являється у кадрі у картузі та без макіяжу. Також у Лідії зараз коротка зачіска, але вона завжди доглянута і як завжди неймовірно красива.

Схожі статті