“Айка засмагла більше всіх”: Наталя Могилевська поділилася емоціями від відпочинку зі своїми доньками

Шанувальники обожнюють бачити Наталю Могилевську у її новій ролі — люблячої мами. Вона намагається дати дітям все, включно з класним відпочинком. Але все ж найкращі емоції отримали не вони.

Зовсім нещодавно Наталія Могилевська поділилася з підписниками новиною — вона їде на море зі своїми дітьми. І ось співачка опублікувала новий пост, де розповіла про власні враження від відпочинку. Наталя вже помітила першу засмагу. Жартома зірка зазначає, що найкраще засмагла її собака Айка. На фото тваринка позує в сонячних окулярах, які гарно пасують до її красивої чорної шерсті та дуже добрих очей.

Також Могилевська розповіла про те, що дарує їй відчуття щастя. За словами співачки, її настрій пояснюється дуже просто — родиною. Коханий Наталії подарував їй квіти та готує для всієї сім’ї смачне м’ясо та піклується про молодшу доньку. А старша донька Мішель допомагає чистити картоплю. І все це на морському узбережжі, яке Могилевська називає українськими Мальдівами, які знаходяться у селищі Котовського.

Наталя Могилевська показала відпочинок з коханим і доньками
Наталя Могилевська показала відпочинок з коханим і доньками

Під постом підписники співачки залишили сотні коментарів зі своїм захопленням. Аудиторії особливо подобається Наталя в ролі люблячої мами. Також допис прокоментував відомий інтерв’юер Слава Дьомін, який відзначив, що до нього чудово підійшла перекладена на українську пісня “Морские звезды”, яку артистка випустила ще у 2010 році.

Шанувальники раді бачити Наталію Могилевську щасливою мамою
Шанувальники раді бачити Наталію Могилевську щасливою мамою

Тиждень на морі пролетів для пані Могилевської та її сім’ї дуже швидко, тому настав час повертатися додому. Тому співачка вирішила показати підписникам зворушливе відео зі своїм приїздом до Одеси. На ньому можна побачити не тільки Наталію, але і її дітей та коханого, який влаштував для родини такий чудовий відпочинок. Можна помітити, що у своєму житті Могилевська сьогодні щаслива, а разом з нею щасливі й фанати.

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.