Обличчя батька, характер матері, а імʼя англійське: що відомо про сина Боржемської від Вʼячеслава Узелкова

Не так давно Марина Боржемська вкладала маленького Роберта в дитяче ліжечко, а зараз він вже дорослий юнак, який не соромиться виражати власну думку.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков зв’язали свої життя у 1999 році. Довгий час їх родина складалася з двох людей. Проте, вони не покидали спроб принести у цей світ ще одне життя. Тоді, доля вирішила зробити їм подарунок та у 2009 фітнес-тренерка народила хлопчика.

Хто ж знав, що маленький Роберт стане справжнім захисником та помічником своєї матері. Коли у 2018 році, Узелкови повідомили про розлучення, голова сімейства не залишив спроб повернути дружину. Марина розповідала, що довгий час її переслідували дзвінки та смс від колишнього. Й тільки після погроз в’язницею, він залишив жінку у спокої.

Марина Боржемська показала, як виглядає її старший син від Узелкова
Марина Боржемська показала, як виглядає її старший син від Узелкова

Окрім погроз, В’ячеслав більше нічого запропонувати не зміг. Нагадаємо, окрім Роберта, тренерка народила донечку Олівію й після розлучення буквально залишилася сама з двома дітьми. Під час інтерв’ю Славі Дьоміну, жінка зізналася, що старший син мусив бавити меншу, доглядати її та допомагати з уроками, поки Марина працювала. Допомоги від боксера не було.

Після початку повномасштабної війни, В’ячеслав зв’язався з родиною та запропонував допомогу. Але на довго ні його, ні дітей не вистачило. Після тих образ, які спортсмен заподіяв їх матері, вони запросто відмовилися з ним спілкуватися, а В’ячеслав покинув всі спроби налагодити стосунки.

Марина Боржемська показала, як виглядає її старший син від Узелкова
Марина Боржемська показала, як виглядає її старший син від Узелкова

Нещодавно, на сторінці 15-річного Роберта з’явився новий допис, у якому хлопець розкрив правду про стосунки з батьком. Він не бажає більше його бачити та просить не турбувати його родину. Парубок виріс й вирішив стримано, але напряму пояснити дорослому батьку, що йому не раді. Марина пишається сином та дякує йому за підтримку, а ось В’ячеслав поки ніяк не коментує допис сина. Напевно, це той випадок, коли мовчання говорить гучніше за слова.

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.