Переможниця Х-Фактора Аіда Ніколайчук відгуляла гучне весілля і показала красеня-нареченого: не Кондратюк

Переможниця вокального шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук вийшла заміж втретє. Співачка вже поділилася першими весільними знімками. Як виглядає наречений?

Знаменита українська вокалістка та переможниця вокального шоу Аіда Ніколайчук повідомила, що втретє вийшла заміж. Після трьох років життя в еміграції артистка вирішила пов’язати своє життя з новим обранцем, з яким зав’язала любовні стосунки в Сполучених Штатах Америки.

Як відомо, Ніколайчук продовжувала будувати музичну кар’єру за океаном, а також підтримувала зв’язок з українськими фанатами. Зокрема, до Штатів вона переїхала без сина. Спадкоємець артистки залишився в Україні за власним бажанням.

Аіда Ніколайчук вийшла заміж втретє

Переможниця шоу Х-Фактор Аіда Ніколайчук розповіла про свого обранця
Аіда Ніколайчук вийшла заміж втретє

Про коханого Ніколайчук було відомо небагато. Втім, зірка регулярно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі знімки з новим обранцем.

Декілька місяців тому стало відомо про їхні заручини, то шанувальники не очікували такого швидкого весілля. Свято влаштували без розкоші, але не обійшлося без білої весільної сукні. Ніколайчук одразу виклала лінійку знімків, на яких можна побачити різні етапи торжества. Зокрема, вона засвітила розкішно обручку з діамантом. Наречений обрав синю гаму для образу. Наряд завершив різнокольоровий метелик.

Аіда Ніколайчук вийшла заміж втретє

Наречена в свою чергу обійшлася без укладання і навіть фати.

Нагадуємо, що Ніколайчук прославилася завдяки своєму унікальному голосу, в справжність якого не вірили навіть судді, включаючи Ігоря Кондратюка. На етапі відбору вокалістку попросили заспівати а капела. Врешті-решт, вона потрапила якраз до команди продюсера. Попри це, співпраці між ними не склалося. Ігор Кондратюк попрощався зі своєю підопічною після завершення зйомок.

Ніколайчук вже невдовзі вийшла заміж, хоча шлюб протривав всього декілька років. Деякий час артистка була самотньою та виховувала сина самостійно. Зараз вона отримала новий шанс на кохання та сімейне щастя.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?