Вже закінчили перший клас: 45-річна Катерина Бужинська показала, як підросли її молодші діти від болгарина

Відома артистка Катерина Бужинська розповіла, як її діти-двійнята освоїлися у Софії. Малеча вже закінчила перший клас та готується до нового навчального року.

Популярна співачка Катерина Бужинська нещодавно відмітила своє 45-річчя. На честь цього свята жінка вирішила поговорити про своє життя з одним з українських видань. У інтерв’ю для Viva, вона розповіла не тільки про стосунки зі своїм коханим чоловіком, а й повідомила, як зростають її діти.

Сім років назад, Катерина стала багатодітною мамою. Наразі, все її діти мешкають за кордоном – двох молодших в Болгарії, поруч з батьком, а 17-річна Олена вирішила будувати своє життя у Німеччині.

Катерина Бужинська показала, як змінилися її молодші діти
Катерина Бужинська показала, як змінилися її молодші діти

Бужинська зізналася, що мріяли, аби її двійнята навчалися в Україні, аби на перший дзвоник почули її пісню, але через повномасштабне вторгнення, вони з коханим вирішили залишити дітей у Софії.

“Катерина і Дмитрик закінчили перший клас. На жаль, вони не пішли у школу в Києві, а навчаються у Софії”, – повідомила співачка.

Катерина Бужинська показала, як змінилися її молодші діти
Катерина Бужинська показала, як змінилися її молодші діти

Крім того, вона розповіла, як її двійнятка освоїлися за кордоном. За словами виконавчі, Катерина та Дмитро почувають себе комфортно. Вони активні, веселі, люблять співати та танцювати, вчать мови. Донечка Катерина навчається краще, ніж шибеник Дмитро, проте це не заважає Бужинській любити їх однаково сильно.

“Катя навчається добре, Дмитрик — нормально, але в нього погана поведінка, він такий непосидючий”, – пояснила артистка.

Катерина Бужинська показала, як змінилися її молодші діти
Старша донька Катерини Бужинської

Також, не промовчала зірка й про свою старшу доньку Олену. За словами Бужинської, дівчина в ідеалі знає німецьку та англійську. Вже у такому юному віці, дівчинка-підліток відрізняється від однолітків, вона не цікавиться косметикою та модним одягом, а віддає перевагу заняттям. Щобільше, Оленка пише казки. Повертатися до України, вона поки не збирається, адже щиро полюбила Німеччину, тож планує будувати своє життя там.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?