45-річний В’ячеслав Узелков показав, як змінився після операції та зречення сина: Боржемська не впізнала б

Після гучної заяви сина Роберта та негараздів зі здоров'ям В'ячеслав Узелков показав, як змінився. Колишня дружина Марина Боржемська не впізнала б.

Шлюб В’ячеслава Узелкова вже багато років як зруйнований. Однак, його історія з Мариною досі в усіх на вустах і здебільшого це заслуга самого боксера. Спортсмен не може забути, що від нього пішла дружина та забрала дітей. Так само чоловік постійно говорить про те, як погано почувається через те, що діти його забули і не цікавляться ним.

Окрім того, В’ячеслав неодноразово намагався звинувачувати колишню у тому, що вона впливає на його стосунки з дітьми. Але пізніше стало зрозуміло, що Марина до цього не причетна. Врешті-решт, спільний син пари Роберт став достатньо дорослим, щоб зробити заяву про це самостійно.

Це стало абсолютно неочікуваним поворотом в їхні історії. Юнак опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що він сам не хоче спілкуватися з батьком після усього того, що він зробив.

Даний період можна назвати для В’ячеслава дійсно чорним. Окрім конфлікту з сином, сталися ще й неймовірні проблеми зі здоров’ям.

В’ячеслав Узелков показав, як змінився після операції на серці

В'ячеслав Узелков зробив гучну заяву після критики 15-річного сина
В’ячеслав Узелков показав, як змінився після операції на серці

Так, на початку року В’ячеслав Узелков потрапив у лікарню. Чоловік отримав інвалідність, а пізніше йому провели операцію на серці. До речі, вельми складну. Період реабілітації був також важкий. Але В’ячеслав чекав на дзвінок від дітей, який так і не отримав. Розповісти на публіку про це він не забув.

Так само Узелков вперше заявив про те, що професійний спорт — це гарантована інвалідність у ранньому віці. Не дивлячись на усі негаразди, на даний момент чоловік намагається встати на ноги.

Він підтримує своє здоров’я за допомогою фізичних вправ, а також прогулянок. Зокрема, нещодавно відповідні кадри він опублікував у своєму блозі.

В’ячеслав Узелков показав, як змінився після операції на серці

“Ну що, підвищуємо планку. Не швидко, але впевнено. Реабілітація йде на покращення і повернення сили”

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?