Живе на саму пенсію, поки діти за кордоном: як зараз виглядає та чим займається 70-річна Алла Кудлай

У липні цього року відома артистка Алла Кудлай відсвяткувала свій 70-й день народження, попри це її молодість і краса продовжують дивувати шанувальників.

Відома виконавиця Алла Кудлай починала свій професійний шлях у 1978 році, співаючи в хорі імені Григорія Верьовки. За двадцять років сумлінної праці, жінка була відзначена почесним званням народної артистки України. Пропонуємо дізнатися, як зараз живе співачка.

Після початку повномасштабного вторгнення, родина Алли вирішила виїхати та відправилася у Великобританію. Тож, співачка залишилася на Батьківщині сама. Жінка визнає, що відчувала страх та розпач, проте понад усе, вона хвилювалася за рідних. За кордоном, невістка та онуки жінки продовжують розвивати свої творчі здібності. Вони беруть участь у всіляких вокальних конкурсах.

“Дуже сумую за своїми онуками… І звісно, за своєю невісточкою Мартою Спіженко, моєю красунею і співучим соловейком”, – розповідала Алла.

Алла Кудлай розповіла, чим зараз займається
Алла Кудлай розповіла, чим зараз займається

Артистка з сином залишилася в Україні та намагається допомагати тут. Жінка виступає перед військовими та допомагає проводити благодійні заходи. У віці 70 років, вона старається викладатися на повну, аби трохи розрадити наших захисників.

Крім того, на нещодавньому інтерв’ю Аліні Доротюк, Кудлай зізналася, що живе на саму лише пенсію. Суму жінка називати не стала, лише зазначила, що їй соромно промовляти таке в голос. Додаткових доходів Алла не має, тому мусить обмежувати себе у витратах. Вона мріє зібрати велику залу на свій сольний концерт, але визнає, що наразі їй це не під силу через брак коштів.

Алла Кудлай розповіла, чим зараз займається
Алла Кудлай розповіла, чим зараз займається

У соцмережах, артистка з’являється не часто, проте періодично тішить шанувальників свіжими, або ж архівними фото. Дописи Кудлай завжди супроводжуються схвальними коментарями. Шанувальники відмічають, попри поважний вік, вона виглядає просто неймовірно.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?