“Прийшов час вже”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям і показала результат (Фото)

36-річна ведуча Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям та показала результат. Зірка не стала приховувати правду про речі, які робить зі своєю зовнішністю.

Робота на телебаченні завжди вимагає максимальної уваги до свого зовнішнього вигляду. Від цього залежить багато, починаючи від сприйняття публікою окремої зірки, до реальних рейтингів. Інколи актори, виконавці та блогери завойовують любов своєї публіки здебільшого через розкішні зовнішні дані, адже дивитися на них — чисте задоволення.

Леся Нікітюк вже відноситься до розряду тих знаменитостей, які проклали собі шлях харизмою та почуттям гумору. Потрапивши на екрани, Леся також почала активно займатися собою і швидко досягла результатів, адже від природи має красиве обличчя, розкішну фігуру, тощо.

Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям

Ведуча Леся Нікітюк показала, як приготувати макарони з піцою
Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям

І все ж таки з роками це ж таки справжньою роботою — зберігати своє здоров’я та красу. У цьому питанні Нікітюк вельми успішно, адже приділяє даному аспекту багато уваги. Зокрема, телеведуча являється постійною відвідувачкою косметологічних кабінетів.

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про нову процедуру, на яку не так давно наважилася.

Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям. Скріншоти особистої сторінки ведучої

“Графік відправляється на Хмельниччину, ви поки дивіться, що я зробила зі своїм обличчям. Прийшов час вже… Новітні апарат, який зараз дуже популярний у дівчат, бо має мінімальну реабілітацію 4 години, комфортно переноситься — виражені результати після курсу процедур”

Варто зазначити, що Нікітюк вже неодноразово намагалися критикувати в мережі за корекцію губ та ботокс. Однак, над цим сміялася і сама зірка, і навіть її матір, яка бралася захищати кохану донечку перед аудиторією.

Догляд за собою пішов Лесі лише на користь, адже вона задоволена, а от ботоксу їй боятися точно не варто, адже вона не акторка, які необхідно передавати усі емоції через камеру та екран.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?