Зроби собі і йому маленьке свято: виготови подарунок власними руками

Такий сувенір-свічку на найближче свято коханій людині можеш спробувати зробити й ти.

Бути художником означає мислити образами, відчувати стиль і гармонію, мати художній смак. Бути художником – це бути Творцем.

Хтось колись усе суще побачив і створив і кожен може у всьому заново виразити себе по-своєму, як ось ця талановита особа, що робить декоративні свічки.

Натуральна вощина, ефірні олійки, різні дрібнички для оздоблення – придбай усе в художньому магазині. І … твори.

Бути художником – це власними творіннями викликати у тебе твої відчуття, емоції і асоціації.

Мело, мело по всей земле

Во все пределы.

Свеча горела на столе,

Свеча горела

Свічка перетворює наше родинне свято у казкову феєрію, створює романтичний настрій для люблячих сердець, наповнює змістом зимовий вечір.

Свічка дає тепло і світло.

Свічка є символом життя. Не даремно свічка в християнській релігії символізує Христа. Того, хто смертю смерть подолав. Хто дає життя і тут, на землі, і там, у вічності.

А біля свічки мед, солодкий пряник, горнятко, бальзам для губ, сіль для ванн, бувало книга – такі милі дрібниці, які необхідні нам, щоб ми почувалися потрібними, любленими, коханими.

А ще доповни цей осінньо-зимовий вечір келихом терпкого червоного вина і послухай геніального Бориса Пастернака  у виконанні  незабутньої Примадонни.

Гарного вечора і світлого щасливого життя.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.