Красива всупереч всьому: дружина Андрія Дикого Лілія Ребрик поділилася новою зачіскою – завжди розкішна

Яскрава білявка, яка має неймовірну зовнішність та харизму – такою звикли сприймати поціновувачі творчості цієї талановитої особистості. Їй і буде присвячений наш матеріал.

Акторка театру та кіно, телеведуча та ще й танцівниця. Жінка має безліч талантів, які майстерно поєднує у своїй творчій діяльності. Кар’єра зірки вимагає завжди мати гарний вигляд і хочемо зазначити, Лілії це вдається.

Нещодавно у своїй соціальній мережі Instagram Ребрик поділилася, як сходила до салону привести своє волосся до порядку. На відео постала така усміхнена, оновлена та справді щаслива, адже для цього достатньо приділити собі час та увагу.

Зірка радить ходити красими, доглянутими навіть в такий непростий для всіх час.

“Ходіть завжди красиві всупереч обставинам”, – підписала сторіз Лілія Ребрик.

Сторіз Лілії Ребрик

Та й справді, кожна українська жінка може похизуватися своєю незламністю, адже ми знаходимо у собі сили бути жіночними, ніжними та красивими та продовжувати радіти життю навіть у війну.

Лілія Ребрик має неймовірну вроду. Хочемо сказати, що навіть без пластики має свою особливість та шарм. Густе волосся блондинистого кольору, яскрава червона помада та правильно підібраний лук на певну подію – роблять Лілію справжньою зіркою.

Нагадаємо, що крім успішної кар’єри вона мама двох донечок, кохана дружина танцівника Андрія Дикого, з яким познайомилася на “Танцях з зірками” та просто щаслива жінка, яка намагається радіти кожній миті життя.

Лілія Ребрик з чоловіком та дітьми

Інколи достатньо для підняття своєї самооцінки удосконалити свою зовнішність, зайнятися улюбленою справою чи хобі та вміти перемикатися на хороші моменти, які нас оточують.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.