В трендову кольорі та зачісці боб каре з чубчиком: Леся Нікітюк показала свій модний відтінок на весну 2023

Гумор, фігура та зовнішність – далеко не всі переваги Лесі Нікітюк. Героїня нашої статті завжди любила себе та сприймає такою, якою є. Нещодавно продемонструвала свій трендовий колір на весну 2023.

Популярна телеведуча Нового каналу пройшла тернистий шлях для досягнення успіху та популярності. Її участь в гумористичних проєктах надовго залишаться в пам’яті.

Тоді юна дівчина навіть уявити не могла, що зможе розсмішити майбутнього Президента України Володимира Зеленського в шоу “Розсміши коміка”. У 2018 році почала працювати на Новому каналі телеведучою й тепер майже жоден проєкт не обходиться без її участі.

Розважальне протистояння чоловіків проти жінок в “Хто зверху?” поклало початок успішної роботи на телеканалі. Тандем Сергія Притули та Лесі Нікітюк був одним із рейтингових на телебаченні. Їхня взаємодія та жарти прекрасно доповнювали один одного.

Леся Нікітюк показала трендовий колір на весну 2023

У своїй соціальній мережі Instagram зірка поділилася новим образом. Леся постала у довгому худі зеленого кольору та трендовій зачісці цього сезону – боб каре з чубчиком.

Хочемо зазначити, що не вперше бачимо її в такому відтінку. Зелений дуже личить білявій красуні під її зовнішній вигляд та волосся.

Леся Нікітюк показала свій трендовий колір на весну 2023

На світлині Нікітюк позувала не сама, а з таємничим незнайомим, ним виявився Олександр Тесленко. Зі слів самої Лесі, з цим молодиком варто чекати спільної співочої роботи.

Крім таланту смішити, успішно вести телепрограми, зірка має хороший голос. Записує пісні, які вже завоювали любов слухачів. Найпершим треком у списку стала композиція “Ями”. Також прекрасно доповнила своїм голосом пісню Степана Гіги “Цей сон”. Всі вже з нетерпінням чекають на вихід нового хіта Лесі Нікітюк.

Схожі статті

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.