Бізнесмени турецький, пакистанський і казахський: за кого вийшли заміж Ані Лорак, Камалія та Іванна Онуфрійчук

Досить часто зустрічаються такі історії, коли українки виходять заміж за чоловіків, які мають іншу національність. Не можна точно сказати, що на це впливає, можливо інтерес до нового, а можливо щось інше.

Серед українських зірок також достатньо жінок, які вийшли заміж за іноземців, до того ж за дуже багатих, які вже створив власний бізнес, себе та на момент заміжжя знали, яку жінку вони хочуть бачити поруч із собою. Так, наприклад, виходили заміж Ані Лорак, Камалія та Іванна Онуфрійчук.

Ані Лорак

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Українська співачка у далекому минулому, коли ще жила в Україні, зустріла турецького красеня Мурата Налчаджиоглу, який з першого погляду закохався у юну співачку та закохав її у себе. Історія кохання цієї пари розпочалась на відпочинку, а згодом  закрутився яскравий роман, який привів до весілля. Але довго подружжя не змогло прожити разом, оскільки Мурат зрадив Лорак, а вона пробачити не змогла та подала на розлучення.

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія вже багато років перебуває у шлюбі з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром вже 20 років. За цей час Камалія встигла народити чоловікові двох донечок та стати справжньою зіркою українського шоу-бізнесу. За всі роки подружнього життя Захур жодного разу не проявляв до Камалії неповаги, а навпаки, здається, що чоловік свою дружину та діточок просто носить на руках.

Іванна Онуфрійчук

Молода телеведуча Іванна Онуфрійчук не так давно вийшла заміж за чоловіка, на ім’я Алмаз. За національністю молодий бізнесмен є казахом, але живе у Швейцарії. А ось знайомство пари відбулося в Іспанії у детокс-клініці. І перший рік між Алмазом та Іванною була лише дружба, а ось потім все якось закрутилося та справа дійшла до весілля, яке святкувалося два рази. На Мальдівах та в Україні.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.