Щасливі попри все: зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко поділилася світлиною з коханим – моменти безцінні

Яна Глущенко – акторка гумористичного жанру, яка може похизуватися неабиякою вродою, талантом та харизмою. Має коханого чоловіка, з яким давно перебуває у шлюбі.

У 2017 році актриса офіційно стала дружиною Олега Збаращука. До речі, саме обранець Яни Глущенко концертний директор Дизель Студіо”, тому можна сказати, що майбутні почуття почали зароджуватися саме на роботі. Відомо, що у пари 4 жовтня 2017 року народився синочок, якого назвали Тамерланом.

Яна Глущенко справжня кар’єристка, адже засиджуватися в декреті не стала і швидко повернулася на сцену всіма улюбленого “Дизель Шоу”.

Справжнє кохання здатне перемогти будь-яку темряву. Так, у своєму Instagram-блозі показала нову світлину зі своїм коханим чоловіком. Жінка часто публікує такі романтичні знімки та ділиться щасливими моментами зі свого життя.

Яна Глущенко показала нову світлину з коханим

Відомо, що пара скористалася послугами “весілля за годину”, що поки є нетиповим для українського народу. Одяглися так само в незвичний образ, адже не хотіли дотримуватися стандартних весільних традицій – накинули на плечі модні джинсові куртки.

Нагадаємо, що справжню любов акторка гумористичного жанру отримала завдяки масштабному проєкту “Дизель Шоу”. Воно продовжує дарувати глядачам радість, щастя, посмішку та тепло в душі.

Жіночий акторський склад дуже імпонує шанувальникам. Ще б пак! Чого тільки варта Яна Глущенко, яка може зіграти будь-кого. Образ далекої блондинки став для жінки популярним, проте в житті вона геть зовсім інша. Дівчина досить кмітлива, розумна та здібна. Мріє тільки про щасливе майбутнє для себе та своєї родини.

Схожі статті

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.