Пельмені в прикуску з бутербродом з ковбасою: 22-річна дружина Остапчука Полтавська показала “лакшері” вечерю

Третя дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська підкорила мережу кадром сімейної вечері. Усі деталі в статті.

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук минулого року неабияк здивував своїх шанувальників. Чоловік зізнався, що розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Причина розставання озвучена не була, однак здогадки в мережі були найрізноманітнішими.

Ще більш дивовижнішим був той факт, що у досить короткий проміжок часу зірка знайшов нову кохану. Нею стала журналістка Катерина Полтавська — доволі молода та талановита особистість.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська показала вечерю

Незабаром поповзли чутки про те, що телеведучий не тільки почав жити з новою обраницею, але й одружився з нею. Втім, досі пара не говорить про свої стосунки публічно.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська показала вечерю

Не дивлячись на таємничість стосунків з знаменитістю, Катерина активно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі свого особистого життя. Дівчина то покаже як виглядає їхня квартира, то як вони проводять разом вечори.

Володимир Остапчук показав, чим харчується
Дружина Володимира Остапчука Полтавська показала вечерю

Наприклад, нещодавно їй вдалося здивувати аудиторію знімками їхньої вечері. Варто відзначити, що вона на вигляд доволі не зіркова, адже Володимир та Катерина споживали пельмені та ковбасу. І поки одні популярні блогери публікують розкішні страви в ресторанах, Полтавська зовсім не проти показати реалії спільного життя.

Нагадуємо, що від попередніх стосунків у телеведучого є двоє дітей, а також розкішний будинок, який він будував з Христиною Горняк. Нерухомість поки що досі належить обидвом екс-партнерам. Користувачі регулярно цікавляться, чи є зміни у даній ситуації, але ні Остапчук, ні Горняк не розповідають.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.