Перестала вищипувати брови і відмовилася від підводки: як змінилася Ксенія Мішина після розставання з Еллертом

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина пройшла непростий шлях трансформації особистості з того моменту, як заявила про розставання з Олександром Еллертом. Як це було?

Про розставання з Олександром Ксенія Мішина розповіла пресі влітку 2021 року. Дане рішення далося їй досить непросто, і про його прийняття шанувальники здогадувалися впродовж декількох місяців. Тріщина у взаєминах була досить помітна для публіки, і не залишалося сумнівів щодо того, що акторка захоче розірвати роман з коміком.

Ксенія Мішина показала, як змінилася після розставання з Еллертом

Але Олександр так просто не здавався і відкрито говорив про те, що має намір знову завоювати серце своєї коханої. В свою чергу Ксенія запевняла, що це неможливо.

Остання зустріч між молодими людьми відбулася після 24 лютого, коли Олександр допоміг Ксенії та її сину Платону евакуюватися на захід України. Декілька днів вони провели разом в Буковелі. Після цього зірки більше не бачилися. Гуморист евакуювався у Сполучені Штати Америки, а Ксенія Мішина натомість провела деякий час в Європі і потім повернулася в Україну.

Ксенія Мішина показала, як змінилася після розставання з Еллертом

З тих пір шанувальники спостерігали за неймовірною трансформацією особистості Ксенії. Змінилася і її зовнішність: акторка припинила вищипувати свої брови, змінила звички у макіяжі, а також активно худла.

Нещодавно в мережі здійнявся справжній скандал у зв’язку зі зміною фігури у Ксенії, яка викликала багато дискусій. Зірка добре попрацювала над своїми м’язами і позбавилися 9 зайвих кілограмів, але далеко не всім шанувальникам дані зміни прийшлися до смаку.

Акторці довелося звернутися до своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з повідомленням про те, що цей результат не є ідеалом для суспільства, але є бажаним особисто для неї. А тому попросила знизити рівень критики та поставитися до її вибору з повагою.

Тим часом Олександр вже не робить жодних спроб відновити стосунки, і ба більше, просить своїх підписників більше не нагадувати йому про минуле кохання. Ксенія Мішина також поділилася проханням з аудиторією не асоціювати її з коміком.

Схожі статті

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.