У подружжя в США після 14 синів нарешті народилася перша донька: чекали довгих 30 років

Неймовірна історія любові й успіху Катері та Джея Швандт зі штату Мічиган у США, які 30 років тому покохали одне одного, не залишить байдужим нікого.

Амур запустив свої стріли у серця Катері та Джея ще в старшій школі. Побралися в 1993 році перед вступом в університет. В один, до речі, й вступали. Перших трьох синів народили ще до закінчення університету. Про це з посиланням на Guardian розповідає Hromadske.ua

Їх кохання дуже плодовите – 14 хлопців. Нині їхньому старшому синові Тайлеру вже 28. Він створив власну сім’ю і переїхав від батьків.

Але, як кажуть, святе місце пустим не буває. Замість найстаршого первістка Бог послав подружжю довгоочікувану дівчинку.

«Моїх батьків нарешті благословили маленькою дівчинкою, яку вони вже й не сподівалися мати», — відреагував на це найстарший Тайлер.

Дівчинка народилася  5 листопада, з вагою 3,4 кг. Її назвали Меґі Джейн. Меґі – це похідне від другого материного імені Маргарет. А Джейн – скорочена версія імені батька.

Батько дівчинки надзвичайно щасливий

Меґі — це найкращий подарунок, про який ми могли мріяти», — розповів Джей.

Але це ще не весь успіх Катері та Джея Швандт.

Вони обоє встигли здобути наукові ступені. Мати чисельного сімейства є магістром соціальної роботи в Державному університеті Гранд-Велл. А Джей – юрист, керує приватною конторою, що займається землевпорядкуванням.

Пара має авторське шоу на місцевому телебаченні 14 Outdoorsmen. Але, вочевидь, в назві потрібно буде поміняти цифру, бо в сім’ї всіх уже 15.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.