На світ з’явився обманом, а своїми мріями пожертвував заради сімʼї: як виглядає єдиний спадкоємець Ротару

Легенда української естради Софія Ротару привела на цей світ лише одного хлопчика, який отримав ім'я Руслан. Зараз він є головою родини зірки.

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару завжди вражала своєю цілеспрямованістю та працьовитістю. Коли виконавиця вийшла заміж за свого чоловіка Анатолія Євдокименка вона була дуже молодою і не надто відомою. Саме тому чоловік навіть і не думав про дітей, так як у пари було багато роботи, а про сім’ю вони могли подумати потім. Втім, Софії Ротару дуже хотіла стати матір’ю.

Як виглядала співачка Софія Ротару до знайомства з пластичним хірургом
Софія Ротару показала, як виглядає її син

Софія Ротару показала, як виглядає її син

В одному з архівних інтерв’ю артистка розповіла, що її син Руслан з’явився на світ за дуже цікавих обставин. Софія Михайлівна обманула свого чоловіка, сказавши, що вже вагітна, хоча насправді не була в положенні. А через короткий проміжок часу добилася свого і дізналася щасливу новину. Таким чином на світ з’явився Руслан.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Софія Ротару показала, як виглядає її син

Пізніше Ротару неодноразово говорила про те, що шкодує про свою нерішучість у плані материнства, адже хотіла б мати ще дітей. Тим часом спадкоємець артистки ріс дуже жадібним до знань. Зокрема у хлопчика технічний склад розуму. Навіть зараз у свій вільний час він закривається в гаражі та ремонтує мотоцикл.

Освіту чоловік також отримував досить далеку від мистецтва та творчості. Руслан захоплювався інженерією, а не нотами. Та коли 20 років тому прийшла сумна звістка про смерть батька Анатолія, доля поставила чоловіка перед серйозним вибором, і він не вагаючись взяв у свої руки управління компанією та піклування про свою сім’ю. На той час в нього була прекрасна команда: дружина Світлана в усьому допомагала, і зокрема стала особистим стилістом Софії Михайлівни.

Руслан і Світлана Євдокименко
Софія Ротару показала, як виглядає її син

Глядачі очікували, що це кінець кар’єри артистки. Але натомість свіжий погляд її сина та невістки дав їй неймовірний поштовх. Репертуар Ротару заграв новими фарбами, а аудиторія знову повернула свої голови до неї.

Навколо особистого життя сім’ї ходить дуже багато чуток. Але Руслан, як і його матір, веде себе дуже стримано та закрито, не даючи найменших приводів себе обговорювати.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.