Знайшлася колишня дружина Віталія Кличка: харизматична красуня побудувала нове життя без чоловіка за кордоном

Всесвітньовідомий спортсмен та український політик Віталій Кличко тривалий час перебував у статусі зразкового сім'янина. Його колишня дружина Наталія виховувала дітей в Німеччині.

Історія стосунків Віталія Кличка та його колишньої дружина Наталії тривала більше 20 років. Однак, у якості країни для проживання благовірна спортсмена обрала на Україну, а Німеччину, де виховувала їхніх спільних дітей.

Віталій Кличко показав, як виглядає його екс-дружина

Наталія Кличко показала нового обранця
Віталій Кличко показав, як виглядає його екс-дружина

Так, позаминулого року Наталія та Віталій вперше повідомили про те, що хочуть розлучитися. Офіційну причину зірки не називали. Подейкували, що у мера Києва є інша жінка.

Втім, і без пояснень було зрозуміло, що подружжя тривалий час проживає окремо і рано чи пізно захоче офіційно це підтвердити. Віталій та Наталія дочекалися, коли їхні діти виростуть та не будуть потребувати повної сім’ї. На тлі новини преса почала активно згадувати про початок їхнього роману, який був дійсно красивим, наче в кіно.

У юності Віталій був активним гостем на різних модних показах. На одному з них він і накинув оком на модель Наталію Єгорову. Як розказувала свого часу жінка в інтерв’ю “Фактам”, вона на той момент і гадки не мала, хто такий Кличко.

“Він часто ходив на покази. Але, гадаю, все ж закохався в мене не одразу. Він не раз бачив мене на подіумі. Став приходити все частіше і частіше. Мені стали передавати, що серед глядачів перебуває Віталій Кличко”

Втім, майбутня дружина спортсмена зізнавалася, що гадки не має, хто він такий. Красуня не цікавилася на той момент великим спортом взагалі.

Віталій Кличко показав, як виглядає його екс-дружина

Поки красуня знаходилася у статусі обраниці Кличка вона не могла собі дозволити активну публічну діяльність і приховувала особисте життя від публіки. Так само обережно поводилися і їхні спадкоємці. Втім, після рішення розстатися Наталія навіть потрапила на телебачення, адже взяла участь у “Танцях з зірками”. Наталія з задоволенням публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram найрізноманітніші кадри, на яких демонструє свою красу, фігуру та таланти.

Наприклад, не так давно користувачі мережі впевнилися, що Наталії підвладний шпагат.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.