Як Дзідзьо, Оля Сумська, Вова Завадюк і колишній коханий Коляденко привітали Ірину Білик з Днем народження

Ірина Білик народна артистка України, яка за всі роки своєї кар'єри стала живою легендою та викрадачкою чоловічих сердець. А своїм талантом жінка підкорила не один десяток сцен у світі.

Сьогодні, 6-го квітня Ірина Білик святкує свій День народження. Зірці виповнилося 53 роки, але варто сказати, що виглядає вона значно молодшою. І взагалі, для жінки абсолютно не важливо, яка цифра написана у паспорті. Важливо лише те, як вона сама себе відчуває, адже саме наш внутрішній стан може сказати, скільки нам років. Бо внутрішнє завжди відображається зовні.

Ірина Білик

З роки свого життя Білик пройшла багато тернистих доріг, але завжди поралась з усіма, тому зараз її напевно вже нічого не злякає. Але найголовнішим здобутком у житті артистки є її друзі та близькі люди. У житті дуже важливо оточити себе правильними людьми, які будуть нести у життя добро, радість та яскраві фарби. І у житті Ірини такі є.

Наприклад, її колишній чоловік Дмитро Коляденко, здається, завжди поруч, навіть після розлучення Діма жодного разу не відмовив Ірині у допомозі, якщо вона була їй потрібна. Хореограф досі щиро кохає Ірину та не приховує своїх почуттів. Тому сьогодні, Коляденко особливо ніжно привітав її зі святом.

Вітання від Коляденка

“Найкраща Іра Бі. Кохаю, кохаю, кохаю! Вітаю тебе” – написав Дмитро.

Також до привітань приєдналися й інші зірки. Оля Сумська назвала Ірину Богинею та зізналась у коханні, а Дзідзьо написав, аби збулися всі мрії.

Вітання від Сумської, Дзідзьо та Бужинської

А ось Володимир Завадюк привітав Ірину у сторіс та назвав її рідною.

Привітання Завадюка

До привітань приєднався й Слава Дьомін, який назвав Ірину Миколаївною.

Привітання Дьоміна

Та напевно, без особистих привітань Ірина не змогла обійтися, тому визнала в цей особливий день свою унікальність і згадала, яке відкриття зробила для всього шоу-бізнесу.

“Семе ми, я і моя команда, ввели в Україні поняття  райдер. Я перша схвалила умови, в якому готелі я хочу жити, що їсти, умови про охорону” – розповіла Ірина.

Білик святкує День народження

Тож, день та вечір ще попереду, а Іра вже отримала безліч привітань та щирих побажань. Нехай цей день стане для неї по-справжньому щасливим.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.