Як виглядала Ірина Білик до та після пластики: маленькі губи, велика ямочка на підборідді та ніс картоплиною

Знаменита українська співачка Ірина Білик ніколи не приховувала того факту, що вдавалася до пластичної хірургії. Як же артистка виглядала до операцій?

Коли Ірина Білик питають про зроблені пластичні операції, то вона відповідає просто: коли є гроші, гріх не скористатися та не покращити свою зовнішність. Артистка ніколи не приховувала того факту, що вдавалася до хірургії заради збереження своєї краси. Втім, з її юності багато що змінилося, і зовнішність співачки абсолютно інша.

Артистка зробила ринопластику, імовірно блефаропластику та вдавалася до безлічі інших процедур, завдяки яким їй вдалося змінитися кардинально. Наприклад, зараз у Ірини пухкі та пропорційні губи.

Як виглядала Ірина Білик до та після пластики

Вперше співачка лягла на стіл пластичного хірурга 1999 року, а саме після народження сина Гліба. В Ірині Білик були комплекси через її зовнішність. Зокрема, артистку не влаштовувала форма її очей, які трохи нависали та виглядали “сумним”. Останньою краплею для Білик стали слова президента Леоніда Кучми, який звернув увагу на сумні очі артистки.

Ірина Білик у молодості
Як виглядала Ірина Білик до та після пластики

Примітно, що зачіска артистки також потерпіла серйозні зміни, і якщо у молодості Ірина здебільшого з’являлася з дуже пишною і часом кучеряву шевелюрою, то зараз в неї завжди світла, випрямлене волосся.

Як виглядала в молодості Ірина Білик
Як виглядала Ірина Білик до та після пластики

Можна помітити і зовсім іншу форму брів, однак дана естетична особливість легко виправляється косметологією та косметикою.

Втім, варто відмітити, що Ірина Білик як була красунею у молодості, так і залишилася нею у зрілому віці, хоча і здається, що це абсолютно дві різні людини.

Екс-чоловік Ірини Білик публічно освідчився їй
Як виглядала Ірина Білик до та після пластики

Нагадуємо, що 2 роки тому Ірина Білик повідомила, що розлучилася зі своїм пʼятим чоловіком Асланом Ахмадовим. Офіційна причина розлучення — тривала розлука через пандемію. Спочатку артистка очікувала, коли ж її чоловік повернеться з російської федерації до неї, але згодом зрозуміла, що цього не станеться, адже чоловік не горить бажанням приїхати. При цьому подружжя залишилося в хороших стосунках, адже має спільного сина Табріза. Після початку війни Аслан підтримав свою дружину та виступив проти дій російської федерації.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.