Пшеничний блонд та класичний рівний чубчик: Алла Пугачова показала свій новий весняний образ 2023

Алла Пугачова вже багато років вважається Примадонною російської естради. Вона має дуже унікальний талант і змогла заслугувати свою народне визнання та любов і повагу серед своїх колег.

За всі роки своєї зіркової кар’єри Алла змогла приміряти на себе безліч образів. Її зачіски завжди були різними. Іноді складається таке враження, що вона вже перевірила на собі всі можливі зачіски та кольори волосся. Алла ходила й руда, й білявкою була, й шатенкою. Також Примадонна постійно експериментувала з зачісками, вона носила хімію, прості кучері, прямі локони, довгі та короткі стрижки. І все це постійно змінювалося. Тому, Алла для чоловіків була магнітом, а для жінок прикладом.

З віком ця жага бути красивою та стильною не залишила Пугачову, адже вона все ще має змогу бути популярною та бути на слуху. Так, не секрет, що Алла часто лягала на пластичні операції, це були підтяжки, прибирання чогось зайвого. Та варто сказати, що після кожної пластичної операції артистка ставала лише гарніше.

Попри те, що жінка вважалась красунею та ідолом, вона завжди мала зайву вагу, ніколи Алла не була струнко, але вона мала внутрішню красу, яка притягувала чоловіків та змушувала їх захоплюватися нею. Але з віком Пугачова таки вирішила худнути, і якщо подивитися на співачку зараз, можна сказати, що вона має найкращу фізичну форму за все своє життя саме зараз.

До того ж попри вік, Алла слідкує за собою та своєю зовнішністю достатньо ретельно. Жінка нещодавно зробила собі губи, тому тепер у неї пишні та доглянуті вуста. А також Пугачова не відстає й від трендів, які стосуються зачісок.

Нещодавно Примадонна показала нові фотокартки у соціальній мережі, де вона постала у новому образі. Річ в тому, що артистка відростила волосся, яке нині пофарбоване у пшеничный блонд, а також підстригла чубчик. Він класичний та рівний. А нині це є дійсно трендом весни 2023.

Тож, Примадонна у своєму віці все ще може сміливо конкурувати з іншими жінками, навіть, які є молодшими за неї саму. І це дійсний приклад, як жінка має любити себе та свою зовнішність.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.