Топольського забула – Переможниця “Холостяка” Катя Лозовицька підстригла чубчик: нова зачіска – нове кохання?

Катя Лозовицька стала достатньо відомою завдяки участі та перемозі у найромантичнішому шоу України "Холостяк". Там дівчина разом з іншими боролася за прихильність головного героя Алекса Топольського.

Катя від самого початку не йшла на проєкт з метою знайти собі подруг, вона навпаки мало з ким спілкувалась та майже нікого не підпускала до себе, оскільки не мала бажання розпилятися та заводити непотрібні для неї знайомства. Звісно, інших дівчат така позиція дивувала, але все ж таки Катя не хотіла відкриватися іншим учасницям, бо, по-перше, Катя досить сором’язлива, тому її закритість здавалася дівчатам зверхньою.

Катя Лозовицька

Останній сезон загалом став дуже цікавим на учасниць, адже всі вони були дуже різними та кожна зі своїм сильним і неповторним характером. Це, напевно, був єдиний сезон,  в якому кілька дівчат пішли з шоу за власним бажанням. Але спочатку про це всі замовчували.

Також у фінал вийшли дві дівчини, які є повною протилежністю одна одній, І врешті-решт Топольський обрав більш спокійну дівчину – Катю Лозовицьку. І спочатку між ними все було добре, а потім з’ясувалося, що їхні погляди на стосунки взагалі не збігаються. Тому у реальному життя пара намагалась будувати стосунки, але це виявилось дуже складно й вони обидва прийняли рішення розійтися.

Зараз же кожен живе своїм життям, Алекс вже має нові стосунки з дівчиною, яку поки що приховує від сторонніх очей. А ось Лозовицька продовжує розвиватися у кар’єрі та їздить світом на різноманітні зйомки. В тому числі й на весільні.

Та зараз Катя перебралась до Польщі, і здається, найближчим часом дівчина не збирається повертатися додому. Та змінила Катя не тільки місце перебування, а ще й зачіску.

Лозовицька з новою зачіскою

Катерина вирішила підстригти чубчик, і це зараз є дуже модним, оскільки чубчик – це новий тренд весни,  до того ж вже не першої. І варто сказати, Лозовицькій він личить.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.