Влад Міцкевич невдовзі після розлучення показав, як проводить час з невідомою дівчиною: швидко відійшов

Влад Міцкевич став досить відомою особистістю завдяки участі у "МастерШеф". До того ж ще й два рази, і оскільки він яскраво себе проявив, його запам'ятали глядачі.

Особисте життя Міцкевича досить цікаве, оскільки ще на восьмому сезоні проєкту він закрутив роман зі своєю колегою Елею, і ці стосунки трохи збили з пантелику шлях хлопця на кулінарному шоу. Але врешті решт пара разом дійшла до фіналу та обидва вони не пройшли до перемоги. На цьому сезоні Влад запам’ятався глядачам як досить інфантильний та запальний. Та й тоді йому було лише 23 роки.

Влад Міцкевич

А от уже в “Битві сезонів” Міцкевич прийшов одруженим чоловіком, який чекає на сина, тому його вже почали сприймати більш серйозно. Але Влад все ж таки не припинив швидко заводитися. І саме ця риса характеру не дала в черговий раз Міцкевичу стати переможцем.

Вже після закінчення сезону до Владислава стало більше уваги від глядачів, а особливо, від глядачок,

яким він був цікавий не лише як кулінар, а ще і як чоловік, навіть попри те, що він мав дружина та дитину. Але варто сказати, що шлюб Влада не проіснував довго і дитина не врятувала.

Офіційної інформації щодо розлучення Міцкевича немає, але він був голосним, бо його колишня дружина Наталя звинувачувала його у всіх гріхах. І після розлучення чоловік вирішив не вступати у відносини, а присвятити себе кар’єрі, і, як бачимо, у нього це вдало виходить.

Та днями чоловік несподівано показав, як він проводить час вдома з невідомою дівчиною. Обличчя він її звісно не показав, а от ноги на ліжку засвітив.

Сторіс Влада Міцкевича

Та не можна стверджувати, що у Влада новий роман, оскільки на цих історіях чоловік рекламував продукт, який є досить цікавим для пари. Тож, висновки робити зарано.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.