Як виглядають всі діти Мохаммада Захура: до Камалії жив з росіянкою і встиг стати батьком вдвічі

До зустрічі з Камалією про Мохаммада Захура знали лише у вузьких колах. Металургійний король свого часу був гігантом підприємницької діяльності в Україні.

На момент зустрічі з відомою артисткоюка Камалією герой нашої статті встиг реалізуватися як чоловік, бізнесмен та батько. Мало хто знав, але на той момент Мохаммад Захур тільки-но вийшов зі стосунків: у чоловіка була дружина та двоє дітей.

Тривалий час він залишався у шлюбі лише заради своїх спадкоємців. Традиційно пара чекала, поки діти виростуть і розлучення батьків буде для них менш травматичним.

Як виглядають всі діти Мохаммада Захура

Як виглядають всі діти Мохаммада Захура. Старша спадкоємиця багатія з чоловіком
Як виглядають всі діти Мохаммада Захура. Арман, Камалія та Захур

Так, у Захура була старша дочка Таня та син Арман. Саме тому у стосунках з Камалією чоловік не наполягав на народженні дітей і здебільшого підтримував співачку на її шляху до омріяного материнства. 10 років пара боролася. Артистка навіть прооперувалашся в Сполучених Штатах Америки, підготувавшись до штучного запліднення. Також зірка втратила двох дітей.

Але вже незабаром у її житті з’явилося двоє прекрасних дівчаток-двійнят. Красуні отримали дуже символічні імена – Арабелла та Мірабелла.

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура
Як виглядають всі діти Мохаммада Захура

Зараз красуні живуть разом зі своїм батьком у Великобританії, поки зір, мама знаходиться з їхньою бабусею Інною Петрівною в Києві. Хоча людина не так давно повідомила про розлучення, співачка підкреслила, що вони продовжать бути сім’єю, і безумовно це робиться заради маленьких дочок.

Неодноразово артистка розповідала, що дівчата дуже сумують за батьківщиною, хочуть повернутися додому, покататися на своїх скакунах, провести час з друзями.

Нагадуємо, офіційною причиною розладу в стосунках між артисткою та багатієм стала війна. Хоча Мохаммад активно підтримує Україну, під час конфлікту дружини зі старшою дочкою, Захур підтримав свою спадкоємицю. Зізнання артистки у розлученні було досить неочікуваним для її фанатів, адже спочатку співачка підкреслила, що в них все добре. Тим не менш, деякі шанувальники схиляються до думки, що таким чином родина вирішила влаштувати собі піар.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.