“Тіна Кароль, це ти?”: Аліну Гросу після переїзду в США сплутали з українською поп-дівою (ФОТО)

Аліна Гросу з самого дитинства стала популярною українською артисткою, яка за досить короткий період часу стала зіркою. Адже на той момент вона була єдиною маленькою співачкою.

Аліна розпочала свою кар’єру ще бувши маленькою дівчиною, яка просто співала, танцювала й навіть не думала про якусь популярність чи зірковість. Можливо саме через такі самовіддачу вона й стала улюбленицею українців. А діти вони взагалі не звертають уваги на гроші, статус чи ще якісь матеріальні речі. Саме тому вони і є більш щирими ніж дорослі.

Аліна Гросу

Але настав такий період, коли Аліна вирішила закінчити свою кар’єру, це стало для всіх досить неочікувано. Але річ в тому, що дівчинка просто втомилася від свого надто активного ритму життя й захотіла присвятити себе навчанню. Так, довго Гросу не з’являлась на інформаційному просторі. Але коли дівчина здобула акторську освіту, то знову вирішила стати частиною українського шоу-бізнесу.

Таким чином Гросу почала з’являтися в українських серіалах та кіно, і варто сказати, що Аліна не лише гарна співачка, а ще й акторка. І з тих самих пір Гросу отримала нову хвилю популярності. Й поціновувачів її творчості почало цікавити ще й особисте життя артистки.

І у шоу-бізнесі є така історія, що деяких артистів починають порівнювати одне з одним. Невідомо, чому так стається, але все ж таки від цього не втекти. Так, наприклад, днями Аліна виклала фото, на якому її сплутали з українською поп-дівою Тіною Кароль. Мовляв, волосся, фігура й загальний образ дуже нагадує зірку.

Коментарі під фото Аліни

Про це молодій артистці написали прихильники у коментарях, на що сама дівчина досить іронічно відповіла, що їй залишається лише нафарбувати губи червоним, аби повністю перевтілитися в образ Кароль.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.