Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Данко Матійчук показав свою дружину і доньку: справжня українська сім’я

Сім'я — це найбільша цінність кожної людини. Її ніколи не замінять слава, гроші та успіх. Особливо цінно, коли найближчі перебувають із тобою і в радісні, і в сумні моменти життя.

Чимало зірок досягли значних успіхів у своїй сфері самостійно. Однак, є щасливчики, поруч із якими ногу в ногу крокували та крокують їхні близькі та рідні. Для них сім’я — це справжня опора та підтримка. Український шоу-бізнес знає чимало історій про щасливі родини, яких вважають еталонами в медіапросторі. Наприклад, сім’я Лілії Ребрик, Марічки Падалко або Григорія Решетніка. Врешті, майже кожного дня з’являються нові обличчя в українському медіапросторі, які стають впізнаваними. Одним із таких людей є учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Данко Матійчук. Його особиста історія та любов до своєї сім’ї заслуговують на увагу.

Хто такий Данко Матійчук?

Данко Матійчук — це учасник четвертого сезону кулінарного шоу “МастерШеф. Професіонали”. Як до проекту, так і зараз, він займається сироваріння. Це стало тією родзинкою та фішкою, яка зачепила суддів “МастерШеф” на етапі відбору учасників. Данко здивував Ектора, Володимира Ярославського та Ольгу Мартиновську буратою з овочами. Шеф-кухар розповів, що кожен інгредієнт для страви він зробив спамостійно, в тому числі бурату (італійський сир).

Крім того, Данко Матійчук професійний піцайоло. На своїй сторінці в Instagram він ділиться подробицями своєї роботи та показує підписникам фотографії своїх страв. Однак, не тільки світлинами піци кулінар ділиться із прихильниками.

На його сторінці також іноді з’являються фото із родиною: дружиною Яриною та маленькою донечкою. Сьогодні він поділився селфі із донькою. На світлині вони двоє в образі принцес, що не може не розчулити. Молоде подружжя всі відео та фото із донькою позначає хештегом #Нашазефірка.

Данко Матійчук із донькою
Данко Матійчук із донькою

Також дружина Данко ділилась фрагментами із сімейної прогулянки. Підписники жінки просто в захваті від сімейної ідидилії. Крім того, кулінар розповів про традицію: щонеділі він разом із дружиною та донькою влаштовує відпочинок на свіжому повітрі.

Схожі статті

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.