Аліна Гросу показала фото на фоні знаменитого Голлівуду: обійшла поп-діву Кароль і найбагатшу співачку Камалію

Аліна Гросу відома українська співачка, яка з самого дитинства підкорила український шоу-бізнес і була єдиною зірковою дитиною на той час. Саме через свою унікальність Гросу й стала такою популярною.

У дуже юному віці дівчинка відчула на собі, як це бути зіркою, коли тебе всюди впізнають й намагаються познайомитися, а також коли тобі заздрять однолітки й “дружать” з тобою лише через те, що ти відома. Звичайно у популярності в дитинстві багато плюсів, але є й не мало мінусів. Але треба робити вибір, якщо ти дійсно хочеш займатися тією справою, до якої лежить душа.

Аліна Гросу

Так, Гросу багато років була постійно на виду, вона випускала кліпи й нові пісні, виступала на концертах та давала інтерв’ю. Звичайно маленькій Аліні подобався такий ритм життя та знайомства з відомими українськими артистами. Здається, це мрія кожної дитини.

Але в певний момент Гросу втомилась від такого ритму й захотіла присвятити свій час  навчанню й особистому життю. І, як ми бачимо, за плечима Гросу один шлюб і невдалі стосунки з російським актором. А також успішна акторська кар’єра, адже саме цьому хисту Аліна присвятила час.

Тепер Гросу можна не лише почути, а ще й побачити. І варто сказати, що грає вона досить непогано, глядачі їй вірять, а це головне. Та через акторську діяльність, співочу кар’єру Гросу кидати не стала. Ба, більше, Аліна поїхала на навчання в Америку й записала там новий альбом.

Багато, хто думає, що Гросу переїхала жити у США, але ні, дівчина лише підвищує свою кваліфікацію та працює. І, звісно, приділяє час для знайомства з Америкою. Тому, на останньому фото дівчину можна побачити на фоні знаменитого Голлівуду.

До речі, певно кожен актор мріє, або колись мріяв потрапити у Голлівуд та знятися, хоча б у другорядній ролі, бо це ж просто неймовірний досвід, особливо для молодих акторів та акторок.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.