Надія Матвєєва вирішила не відставати від молодого нареченого та пофарбувалась у фіолетовий: тепер у тренді

Надія Матвєєва дуже відома та затребувана українська телеведуча, яка вже багато років є незмінним обличчям каналу СТБ та колегою Григорія Решетніка. І для неї дуже важливо бути стильною.

Телеведуча завжди має бути у формі й мати гарний вигляд, адже вона є обличчям каналу, з якого інші беруть приклад. Тому, доглядати за собою є частиною роботи. Звісно, це повинно бути частиною життя. Тому Надія дуже ретельно стежить за своєю зовнішністю.

Налія Матвєєва

Колись у житті Матвієнко був період не найкращої фізичної форми, але Надя вчасно взяла себе в руки та почала активно займатися своєю фігурою. І зараз у свої 54 роки ведуча може похизуватися неймовірним виглядом, оскільки робить різноманітні процедури краси, а також, займається спортом.

А, як відомо, спорт робить наше життя більш живим та продуктивним, завдяки йому люди можуть отримувати позитивні емоції та виганяти негативні. А також робити своє тіло кращим. І звичайно, додається впевненість в собі. Тому, після того, як жінка почала собою займатися, вона змогла зустріти справжнє кохання.

Свого обранця Надя не розсекречує, але не рідко викладає з ним романтичні кадри. Відомо, що між Матвєєвою та її чоловіком велика різниця у віці, і вона старша. Але ж вік ніколи не був перепоною для кохання. Головне, щоб людям було комфортно одне з одним. І хоча раніше ведуча вважала, що зустрічатися з молодими хлопцями не зовсім її, то після того, як закохалася, її світогляд змінився. Тепер Надя дозволяє собі бути щасливою та експериментувати із зовнішністю.

Так, днями Матвєєва показала відео, де вона з фіолетовим волоссям реагує на вірш Кузьми Скрябіна. Можна було б подумати, що телеведуча вирішила кардинально змінити образ та омолодитися. Але це всього-на-всього маска в instagram, тому, не варто переживати за нові образи Наді, вона залишається такою ж стильною, як і була й на кардинальні зміни поки не наважується.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.