Колишня Мурата Налчаджиоглу Ані Лорак показала, кого няньчить, крім доньки-турчанки: “Мій солоденький хлопчик”

Ані Лорак в минулому українська та популярна співачка, життя якої дуже цікавило інших людей. Але зараз, Кароліна стала справжнім ворогом для українців. Проте те, чим вона живе й досі цікавить людей, але вже викликає інші емоції.

Колись давно Лорак мала шалений успіх на українській сцені і він прийшов до неї дуже швидко, оскільки тоді Ані працювала під керівництвом продюсера, який диктував їй як жити та що робити. Тому, дівчина просто виконувала всі завдання свого наставника й багато працювала. Це, звісно дало свої плоди та зробило Кароліну популярною.

Лорак і Мурат у шлюбі
Лорак і Мурат у шлюбі

І саме ця популярність у свій час допомогла Лорак зустріти чоловіка. Ним виявився турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу. Їхній роман почався з курорту. І згодом стосунки розвилися аж до весілля. Звісно, перший час пара молодят була неймовірно щасливою і навіть встигли народити доньку Софію. Але потім у пари почалися конфлікти через велику завантаженість. Мурату стало не вистачати уваги, тому він почав шукати її на стороні. Це й стало причиною розриву між ними. Але заради Соні після гучного розлучення Мурат та Ані зберегли нормальні батьківські стосунки.

Але судячи з останніх місяців, Софія не так часто проводить час з донькою, як хотілося б, оскільки вона має багато роботи, тому Софія часто знаходиться у тата. Та здається Лорак не сумує й без доньки. Річ в тому, що днями Кароліна показала у сторіс свого домашнього улюбленця. Це маленька пухната собака, з якою співачка дуже мило грається та сюсюкається як з дитиною.

Собака Ані Лорак

До речі цікавим є той факт, що всі люди однаково спілкуються з дітьми та тваринами, адже вони завжди здатні підняти настрій та заспокоїти. Собаки дарують нам неймовірні емоції, і люди, які мають домашніх тварин це знають як ніхто інший.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.