Чорненьку не впізнати: що зробила з собою Надія Мейхер з “ВІА Гри”. На чесному фото все видно

Популярна артистка України Надія Мейхер стала справжнім символом жіночності, краси та внутрішньої впевненості. Харизма жінки зачаровує, а таланти викликають захват.

Майбутня знаменитість народилася у 1982 році в Хмельницькій області. Жінка стала незамінною музою та прекрасним доповненням до золотого складу легендарного гурту “ВІА Гра”. Мейхер тричі покидала колектив, але знову поверталася до сцени.

З початком кар’єри Надія разом з колегою Оленою Вінницькою тримали гідну високу ланку у всіх хіт-парадах України та росії. Вперше покинути колег жінка наважилася у 2002 році через вагітність, проте повернулася майже через місяць після пологів. Остаточно поставити крапку на цьому етапі свого життя вирішила у 2011 році й зайнятися власними сольними проєктами.

Зараз відома співачка та акторка розвиває інший вид діяльності. У 2016 році приміряла роль професійного дизайнера й тепер вона власниця бренду під своїм ім’ям – MEIHER BY MEIHER. Часто її моделі стають трендовими на різні пори роки й весна 2023 не стала виключенням.

Як зараз виглядає Надія Мейхер?

Красі цієї шикарної особистості можна тільки позаздрити. У свої 41 рік жінка має розкішний, молодий та сучасний вигляд. Зірка зізнається, що вона ніколи не зверталася по допомогу до послуг фахівців зі сфери хірургії. Тому, всі дані вона має виключно від природи та хорошого правильного догляду.

Надя Мейхер
Надія Мейхер

Вважає, що проблема сучасного суспільства полягає у тому, що всі прагнуть бути ідеальними, забуваючи про свою особливість та шарм. І якщо подивитися на наших дівчат, майже всі стають схожими одна на одну.

Додала, що багато українських жінок вважали, що бюст, який має, вона отримала завдяки втручанням хірурга, але запевняє, що все природне та без будь-якої допомоги лікарів. Розповіла, що в Мережі вистачає її світлин з юності, де можна пересвідчитися, що Мейхер завжди мала такі дані.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.