Птушкін, Wellboy, Скуратов та інші Антони шоу-бізнесу створили хор та збирають на авто для ЗСУ (ВІДЕО)

За останній рік в нашій країні з'явилась нова офіційна професія – волонтер. І ним може стати будь-хто, головне мати змогу знаходити те, що порібно, а також, вміти робити благодійні збори і знати кому, де, і що потрібно.

Основна маса зборів йде на потреби ЗСУ, оскільки всі ми розуміємо, що на фронті техніка швидко може перетворитися на куски металу, а чоловікам потрібно якось виходити з ситуації. Саме тому вони звертаються до своїх близьких, друзів, знайомих, громадських діячів, артистів та штабів, які можуть допомогти швидко й оперативно придбати необхідне для захисту країни.

Щодня ми бачимо в соціальних мережах неймовірну кількість зборів, всі вони різні. І різниться сума та потреба, а також, батальйони. Насправді варто визнати, що наш народ наймогутніший, бо скільки часу вже триває війна, а ми не зупиняємося та не припиняємо боротися за свободу. Люди працюють і частину грошей відправляють за ЗСУ.

Звісно, що публічні люди мають більше можливостей допомоги армії, адже у них є велика аудиторія, на яку вони мають вплив та формують думки. Багато зірок українського шоу-бізнесу займаються благодійними зборами для військових. І кожен робить це по-своєму.

Так, наприклад, днями Антон Птушкін, Антон Wellboy, Антон Скуратов, Антон Тимошенко й Антон Мурафа створили хор “Антон – криве колесо” та заспівали хором авторську пісню.

“Антон – Криве колесо – народна українська пісня, якою здавна збирали донати. Тому ми, Антони України, об’єдналися у цьому вокальному кавер-номері, щоб зібрати гроші на ЗСУ”

Це досить цікавий хід, адже ще ніхто не збирав відомих людей з однаковим ім’ям заради того, щоб зробити збір масовим та швидше його закрити й відправити необхідні речі на фронт.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.