36-річна Анастасія Приходько набрала зайві кілограми і розсекретила свою вагу: “Не люблю себе таку”

Знаменита співачка Анастасія Приходько вперше заговорила про зайву вагу, яку набрала під час повномасштабної війни в Україні. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько завтра завжди відрізнялася від своїх колег неймовірною щирістю та прямолінійністю. За це її неодноразово критикували як в шоу-бізнесі, так і в інформаційному просторі. Втім, артистка обрала залишатися собою і не зраджує собі за жодних обставин.

Анастасія Приходько набрала зайві кілограми

Останні декілька років Анастасія присвятила себе здебільшого дітям та дому. Однак після початку повномасштабної війни в Україні Приходько взялася за активну боротьбу і в інформаційному просторі. І вона зачіпала і знаменитих чоловіків, які втекли за кордон, або неприємно дивували зірку іншими вчинками.

Співачка Анастасія Приходько вперше за довгий час показала своїх дітей
Анастасія Приходько набрала зайві кілограми

Але вже у 2023-у Анастасія Приходько змогла зосередитися на собі. Нещодавно вона повідомила, що має на меті позбавитися від зайвих кілограмів, які набрала за останній рік. Більшість зірок скаржиться на те, що сильний стрес, виснажливий графік, зміна розпорядку дня, а також інші важливі фактори вплинули на їхню фігуру. Деякі знаменитості активно показують, скільки кілограмів набрали, а інші усіляко намагаються приховати факт того, що тепер у них зовсім не “екранна фігура”.

Анастасія Приходько доєдналася до Насті Каменських, Наталії Могилевської, Ольги Цибульської та Маші Єфросиніної та показала, як змінилася за 2022-й. Зокрема співачка визнала, що їй необхідно позбавитися восьми кілограмів і тепер вона буде активно займатися цим.

Анастасія Приходько набрала зайві кілограми

“Треба скинути терміново п’ять кіло, а далі ще три. Загалом вісім кіло. Ну поїхали, що робити! Я не люблю себе таку”, – зізналася артистка.

Тим не менш артистка дозволила собі останній день, коли вона їла абсолютно все, що хотіла. Відповідні кадри вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Також Анастасія Приходько опублікувала кадр з вагів, на яких видніється не дуже приємна для неї цифра.

Приходько — досвідчений та талановитий артист, який знає, як швидко пройти у форму, а тому немає сумнівів, що в неї все вийде.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.