Катя Осадча подарувала свій поцілунок Горбунову та привітала з його днем – обрала правильного татка для дітей

Дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча чуттєво привітала коханого з його днем спільною світлиною та приємними словами. Про що йде мова? Детальніше в матеріалі.

Не бійтеся кожного дня говорити своїм половинкам, як ви їх любите, цінуєте та сумуєте. Це доволі просто, але в нашій пам’яті такі моменти закарбовуються на все життя, особливо якщо це цінна вам людина.

Новина про шлюб у 2017 році Катерини Осадчої та Юрія Горбунова сколихнула Мережу, адже обидвоє дуже різні, але об’єднує їх одне – світле та щире кохання, яке з роками та на фоні останніх подій лише міцніє.

З початку війни Катерина розповіла, що зараз не час для розлучень, тому вони з Юрієм усіляко намагаються підтримувати одне одного та вчаться слухати, адже багато українських сімей не витримують натиску того, що відбувається в Україні та розривають багаторічні шлюби.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Роман Осадчої та Горбунова поклав свій початок у 2015 році, коли працювали разом на вокальному шоу “Голос. Діти”. Тоді Юрій розлучився з першою дружиною Людмилою, з якою прожив 20 років в офіційному шлюбі й подейкують, що саме Катерина стала причиною, чому шоумен полишив колишню.

Осадча подарувала свій поцілунок Горбунову та привітала з його днем

Так, до всієї ідилії, яка панує навколо зіркової пари, Катерина вирішила чуттєво привітати коханого з Днем ангела. Така увага та щирість не залишила без уваги користувачів соціальної мережі Instagram, тому в коментарях всі теж приєдналися до привітань.

На світлині подружжя ніжним поцілунком заполонило кадр, а сама Осадча чуттєво зізналася у коханні чоловіку, з найкращими побажаннями в цей день:

“Юрко, наш татко, з Днем ангела! Нехай ангел береже і завжди буде поруч. Люблю тебе. І нехай береже ангел охоронець всіх Юріїв, Георгіїв і всіх, хто сьогодні має свої іменини”, – написала Катерина.

Схожі статті